"Eri libises ja kukkus auruvannis ning sai põletada. Me tohterdasime teda Eestis ja ka perearst andis nõu, kuid ta tahtis väga Moskvasse tööle sõita ning minu keeldudest hoolimata ta seda ka tegi. Kaks päeva hiljem lõi seal põletik välja," räägib Ariel Klas abikaasaga juhtunust Publikule.

"Eri peab aegajalt aja maha võtma, sest ta ei oska oma töödega piiri pidada. Moskvas on ta parimate arstide hoole all, see on populaarne haigla ning ta on paranemas. Praegu pole arstid isegi kindlad, kas operatsioon toimub."

Ariel ütleb, et Tallinnas tabas perekonda ebameeldiv üllatus - nende Merivälja kodus oli kogu maja veesüsteem kinni külmunud ja ta tegeles samal ajal kui Eri haiglasse sattus, maja päästmisega.

"Oleme mehega pidevas telefoniühenduses, ta leiab, et minu Moskvasse sõidul pole mõtet, kuigi mul on kohver pakitud."

Küsimuse peale, kas reikimeistrina tuntud Ariel ka abikaasale tervendavat energiat saadab, vastab ta jaatavalt. "Arstid imestavad, et ta on nii kiiresti paranemas."

"Mulle on paljudest ajalehtedest helistatud ja uuritud, kuidas on abikaasa tervis ning helistatakse ka Erile," sõnab Ariel teema lõpetuseks ja palub ajakirjanikelt privaatsust.