Said sel aastal taas isaks: kas esimest ja teist korda isaks saamisel
on ka mingi erinevus?

Sain sellel aastal isaks juba lausa kolmandat korda. Nüüd on tõesti kõik kuidagi teistmoodi, olen ise vanem, kogenum ja oskan lapsega veedetud aega veel rohkem hinnata. See aeg läheb nii kiirelt kui laps on väike, seetõttu läheb iga vaba sekund perele.

On sul endal mõni eriline isade päeva mälestus?

Mälestusi on erinevaid ja iga isadepäeva hommik on eriline just siis, kui lapsed tulevad veel unise peaga sulle õnne soovima ja näpus on mõni isemeisterdatud kingitus. Kõige värskem on aga just saabunud tekstisõnum ja see oli tõesti eriline.

Sõnum oli selline: meie issi isadepäeva päevakava: ole valmis kell 11.30 kodust autoga meiega ära sõitma. Enne mitte süüa kodus ega mujal! Hommikul kell 10 on voodis issi-poja aeg koos kingitusega. Kell 13.30 oleme kodus tagasi. Kell 18.30 ole valmis jälle autoga koos perega väljasõiduks, kõht peab tühi jälle olema. Sinu Bossu! (Ron Braiton)

Mida sa isana sellelt päevalt ootad? (Sageli kirjutavad emad, et kuigi
emadepäev peaks olema lastega, sooviks nad ainsaks kingiks näiteks
üksiolemist)

Kindlasti ei soovi sellel päeval üksi olla vaid loodan, et teeme koos abikaasa ja pojaga midagi toredat ja vahva oleks, kui ka vanemad poisid leiavad aega külla tulla. Kindlasti küpsetame hommikul koos pannkooke või lähme välja sööma. Ühesõnaga terve päeva plaanin veeta koos perega ja nautida isadepäeva.

Mis on kõige toredam isaks olemise juures? Aga kõige keerulisem?

Kõik on tore. See, kuidas laps alati kodus ootab õhtul, kui töölt tulen. Nad tavaliselt ootavad ja vaatavad aknast, kui ma koju jõuan. Tore on ka see, kuidas laps ainult naerab, kui talle otsa vaadata. See kõik teeb mu päevad nii eriliseks ja õnnelikuks. Keerulise kohta ei oska ma midagi kommenteerida, kuna kõik rasked ajad ununevad kiiresti.