Kas me ikka teame, mida meile kõige kallimad inimesed jõulukingiks soovivad?"Hommik Anuga" kutsus asja uurimiseks kokku hulganisti vanemaid ja lapsi.Tulemust vaata videost ja pühapäeva hommikul kell 10 ETV-st!
Posted by Hommik Anuga on Saturday, December 19, 2015

"Kõige suurem rõõm on teha teistele kingitusi. Paremat tunnet ei ole kui sa annad teisele kingituse ja ta naerab selle üle ja ütleb, et väga kihvt, aitäh. Mul hakkab siis süda kiiremini töötama ja keha läheb soojaks," räägivad lapsed. "Emmele ma kinkisin ühe küünla aga ma ei tea, mida ma issile kingin. Sussid võib-olla," nuputavad nad.

Vanemate jõulusoovid on aga sageli lihtsad ning lähevad aasta-aastalt abstraktsemaks. "Terevisiooni" toimetaja Laura Kõrvits soovis eelmisel aastal, et laste toad oleks alati korras. Jõuluvana seda soovi kahjuks ei täitnud. Vikerraadio saatejuht Lauri Hussar aga tunnistab, et keeruliseks teeb kinkimise asjaolu, et laste soovid muutuvad iga päevaga. "Mulle tundub, et kink on oluline ja kingi tegemine on tähtis. Kui see on läbimõeldud ja südamest tulev soov kinkida oma isale sussid, siis see on sedavõrd ilus, et seda võib realiseerida mõnes ostukeskuses," ütleb Urmas Vaino.

"Hommik Anuga" teeb läbi muusika-aasta projektijuhi Kristel Üksvärava erakordse jõulukingituse kõikidele vaatajatele – kõlavad katked muusika-aasta lõppkontserdist, 29. detsembril avalikustatavast ainulaadsest muusikateosest, kus 160 erinevast beebide tekitatud helist on heliloojad Margo Kõlar ja Liis Viira pannud kokku päris esimese Beebisümfoonia.

Jõuluhõnguline "Hommik Anuga" on ETV ekraanil pühapäeva hommikul kell 10.00.