Armastus Gruusia moodi: Evelin Ilves juba teab, kuidas hellitada maitsemeeli

 (33)
Evelin Ilves, Siim Rikker, Evelini köök Roog
Evelin IlvesFoto: Tiit Blaat

Evelin Ilves kirjutab Toidutares, kuidas talle pakkus üks Hiiumaa perenaine hõrke ploome, mis kannavad nime Hiiu Sinine. Kuna ploome olevat see suvi aga meeletult ja raisku lasta pole neid mõtet, otsustas Evelin Ilves jagada ühe imelise kastme retsepti.

"Kuid kuna neid ploomipakkujaid oli veelgi, otsustasin üles soojendada kunagi Gruusiast saadud superhea lihakastme retsepti, mis talvel looma-ja lambaliha, ulukitest rääkimata, tõeliseks delikatessiks muudab. See kaste mõjub tõega nagu mitu päeva tulel podisenud hinnaline ja peen Prantsuse köögisaadus, mille saad sügisel valmis teha ja talvel kerge vaevaga purgist võtta ja soovi korral üles soojendada," kirjutab Evelin Ilves Toidutares.

Tundub põnev? Kuidas maitsvat kastet valmistada, loe täpsemalt Toidutarest.

2quick start
Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare