2017. aasta alguses rääkis Ken saan "Ringvaates", et kolib oma modellist kaasa Arlini ja ühise lapse Lumi Luluga Aafrikasse elama ja alles hiljuti särasid kaasad veel üheskoos TV3 telehooaja avapeol.

Arlin ja Ken tutvusis 2010. aastal ehkki filmimehe sõnul on nende esmasest kohtumisest erinevaid versioone. Tegu oli nimelt väga raju peoõhtuga Von Krahli baaris, kus Keni tulevane talle selle sõna kõige tõsisemas mõttes lihtsalt otsa komistas ja turvameeste käest ära päästis.

Ken võlus mind ära sellega, et ütles, et ma olen maailma kõige ilusam inimene. Mulle väga meeldis see, kuna elasin enne pikalt Kreekas ja oli ilus kuulda selliseid sõnu eesti keeles," meenutas Arlin ja tunnistas, et initsiatiivi edasisteks kohtumiseks näitas tema. "Võtsin ühendust ja küsisin otse, et kas me kohvi ka joome või ei joo. Kuigi tal eriti ei koitnud, kes ma olen, siis ta väitis, et mäletab küll," naeris ta.

Samamoodi nagu Ken Saan teatas lahutusest, nii tuli 2011. aastal avalikuks ka tema abieluranda sõudmine. Juba pikka aega sahistati kuluaarides, et Saan abielluma ning järsku ilmuski Facebooki teade, et liit on sõlmitud.

Publikul pole õnnestunud kommentaari saamiseks Saani tabada ja mehe viimane sotsiaalmeedia postitus viitab sellele, et tema praeguseks asukohaks on Jaapan.