Ärm ütles Delfi Publikule telefonitsi, et ta parema meelega ei kinnitaks, lükkaks ümber ega kommenteeriks üldse antud teemat.

Aastaid Saku Õlletehase turundustiimi juhtinud ja mitmeid turundusauhindu võitnud Ärmi ootamatu lahkumine ametipostilt sai teatavaks 16. augustil, samal päeval teatati ka Kasteini ametist lahkumisest. "Turundusdirektori töökohustused võtab üle senine müügidirektor Jaan Härms. Ühtlasi lahkub äkiliste muudatuste tulemusena mõlema ettevõtte juht Margus Kastein," teatas turundusväljaanne BestMarketing.

Margus Kastein juhtis Saku Õlletehast alates 2012. aastast. Kadri Ärm töötas Saku Õlletehases alates aastast 2010, millest viimased 3,5 aastat juhtis Saku Õlletehase ja Aldarise turundust.

Päev pärast lahkumisteadet tegi "Aktuaalne kaamera" Kasteiniga telefoniintervjuu, küsides, kas vastab tõele, et ta lahkus seetõttu, et laskis töötaja lahti eraelulistel põhjustel. Kastein teatas, et ta on Sakust lahkunud, puhkusel ja tal pole midagi rohkem lisada. "Olen Sakust lahkunud ja mul ei ole midagi rohkem lisada oma lahkumise kohta," kordas ta.

Jaga
Kommentaarid