Arnold Schwarzeneggeri (63) ja Maria Shriveri (50) abielu lõhki löönud majapidajanna Mildred Baena (55) räägib ajakirjas Hello!, kuidas ta Mariale üles tunnistas, et tema 13aastane poeg Joseph on Arnoldi laps.

«Möödunud suvel võtsin ma Josephi tööle kaasa,» räägib ta. «Kuni selle ajani ei olnud ta Schwarzeneggerite majas eriti käinud. Pärast seda hakkasid inimesed majas sosistama, kui ühte nägu nad on.»

Mildred tunnistas seda ka Josephile. «Cool!» vastas poeg. 

Kuid inimesed majas sosistasid, teiste seas muidugi ka Maria. «Maria küsis minult mitu korda, kas ma tahan talle midagi rääkida,» räägib Mildred. «Ütlesin muudkui, et ei soovi. Kuni ta ühel päeval küsis seda minult otse. Ma kukkusin põlvili ja hakkasin nutma. Ma ütlesin, et see on tõsi ja et mul on väga kahju. Ka Maria hakkas nutma ja palus mul püsti tõusta. Kuna ma pidin niikuinii pensionile jääma, ütlesin, et pakin kohe asjad ja lahkun. Aga ta palus mul kuni pühadeni jääda.»

Kuidas Arnold uudisele reageeris? Baena väidab, et ta pole sel teemal Arnoldiga rääkinudki. «Aga ta on hea inimene ja ma tean, et ta kannatab,» räägib Baena. «Ta armastab Mariat. Ma loodan, et nad suudavad ära leppida.»