Kui asjad kipuvad kokku jooksma või kisub lihtsalt kiireks kätte ära, hiilib ka pahandus majja. Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liidu president Arnold Tokko (45) läinud Tallinna Vabaduse väljaku aluses parklas endast sedavõrd välja, et visanud tema autot seganud ajutised plastist tähispostid lihtsalt vastu seina laiali…

Üks juhtunut pealt näinu pajatab, et tavaliselt on mainitud parklas ikka kaks kohta tähispostidega hõivatud. Kohad on mõeldud oma töötajatele.

«Tokko märatses ja omavolitses,» räägib tunnistaja. «Ta läks, võttis kõigepealt need torbikud eest ära ja parkis sinna. Parkla töötaja parkis siis enda auto tema oma taha. Kui Tokko auto juurde tagasi tuli, ei saanud ta lahkuda. Siis mindi aru pärima, miks ta omavolitseb. Ta vastas, et kohti ei olnud. Kohti oli aga küll ja veel. Seepeale ta vihastas ja viskas need torbikud vastu seina laiali. Kas mehel häbi ei ole?»

Tokko käitumine torganud õndsal jõulueelsel ajal, 21.detsembri keskpäeval parklas lihtsalt silma. Seda enam, et mees sõidab autoga, kus on peal tema nimi ja nägu…

«Mind ei koti. Kirjutage, mida tahate,» sõnab Tokko. «Ma ei kommenteeri. Mu auto blokeeriti ära, ma ei saanud välja sõita. Mul oli lapse jõuluõhtu, auto oli ära blokeeritud. Ühesõnaga, ma ei viitsi sel teemal rääkida. Head aega!»