Lõpuks ometi on saladuseloori kergitatud Arnold Schwarzeneggeri sohilapse emalt Mildred ``Patty`` Baenalt. Väidetavalt kurtis Arnie naisele pidevalt oma muresid ning ei varjanud, et tal on oma abikaasaga seksiasjad korrast ära.

Schwarzeneggerite endine koduhoidja tõi Arnie poja ilmale 1997. aastal.

Naist hästi tundva isiku sõnul oli Patty Terminaatorist lummatud. "Tal oli kodu Arnoldi plakateid ja pilte täis. Patty rääkis mulle, et Schwarzeneggeri elu on õnnetu ja tema abikaasa Maria ei seksi temaga üldse. Üleüldse polnud teletähest naisel oma mehe jaoks üldse aega ja Arnie tundis end väga üksikuna. Ühel päeval võttis Arnie endale napsu ja pakkus Pattyle ka. Üks naps viis teiseni ja lõpuks olid nad koos linade vahel," rääkis Maria Medel väljaandele National Enquirer.

Patty varjas poisi tegelikku isa ka oma abikaasa Rogelio Baena ees. Mehel polnud enda sõnul kuni praeguse hetkeni vähimatki aimu, et naine teda petnud on ning ta polegi oma pojaks peetud lapse isa. "Ta on minu poeg! Mina olen tema isa! Nii on ja jääb," räägib ta intervjuus.

Sohipoja ema on praeguseks hetkeks just nagu maa alla vajunud. "Meil pole õrna aimu, kus ta on," tunnistab tema abikaasa Rogelio.

Salapärane poiss, kelle isaduse tõestamise ümber hetkel äge võitlus käib ja milles hiljuti tehtud DNAproovid õige pea vastused peaksid andma, on oma poolvennast ehk Arnoldi abielust sündinud pojast Christopherist vaid viis päeva noorem.