Lenna Kuurmaa ja Robert Vaigla taas koos?

Foto: Ardo Kaljuvee

Ninja-neiu Lenna Kuurmaa ja kitarrist Robert Vaigla suhe on kui sõit ameerika mägedel: kord on nad koos, kord jälle lahus.
Loe edasi...

Lenna ja Robi tormilise suhte lõpud ning algused

"Mingi hetk on nüüd selgeks saanud, et pole vaja otsida kaugemalt," on Vanilla Ninja liider Lenna Kuurmaa (22) leidnud härra Õige - muusik Robert "Robi" Vaigla (23).
Loe edasi...

Lenna Kuurmaa kolib peikaga Indiasse?

Lenna ja Robi tahavad koos kaugeid maid avastada, praegu ei tinuta neid paigale ka töökohustused.
"Nii paiksed me veel ei ole, et oleme otsustanud olla alati siin ja oma pere rajada. Kõige olulisem on, et endal on hea olla," sõnab Lenna.
Loe edasi...

Lenna peika aeles ööklubis kuuma modelliga!

Kui defineerida truudust juhuse puudusena, ei näi Lenna Kuurmaa kitarristist peigmehel Robert Vaiglal sedasorti puudust olevat. Nimelt tekitas Robert Pärnu ööklubis endast peajagu pikemat modellimõõtu neiut suudeldes rahvas kõvasti elevust. Lennat polnud kuskil!
Loe edasi...

Lenna Kuurmaa lahkub koos kallimaga Eestist

Nüüd on järg Lenna ja Roberti käes! Vanilla Ninja esitäht Lenna Kuurmaa (24) ja tema kitarristist kallim Robert Vaigla (24) sätivad tasahilju kompse, et uurida vahelduseks eluolu Indias.
Loe edasi...

Lenna sõidab Indiasse siiski ilma Robita

Lenna Kuurmaa

Alles oktoobris kinnitas lauljatar Lenna Kuurmaa (24), et probleemid tema ja ta kallima Robert Vaigla armuparadiisis on lahendatud ning et jaanuaris (24) põrutavad nad koos Indiasse. Reis toimub, kuid siiski ilma Robita ...
Loe edasi...

Lenna ekspeikal Robert Vaiglal on uus silmarõõm

Traffic

Kahe nädala taguse "Eesti ekspressi" seltskonnarubriigis küsiti Lenna Kuurmaa ekskallimalt kitarrist Robert Vaiglalt, millal ta viimati seksis. Robert vastas: "Eile ja täna hommikul."
Loe edasi...

Lenna Kuurmaa annab ekskallimale tööd

Ehkki lauljatar Lenna Kuurmaa (25) ja kitarrist Robert Vaigla (25) aasta eest oma suhte lõpetasid, on Lenna juba mõned nädalad olnud oma eksile tööandjaks.
Loe edasi...

Lenna Kuurmaa tuli ballile ekspeika Robert Vaiglaga

Ehkki lauljatar Lenna Kuurmaa (25) ja kitarrist Robert Vaigla (25) aasta eest oma suhte lõpetasid, on Lenna juba mõned kuud olnud oma eksile tööandjaks. Robert annab kitarrikeeltele valu nüüd nimelt Lenna bändis.
Loe edasi...

Ehtsad Ameerika mäed: Lenna ja Robi suhe pole kunagi olnud kellelegi päris klaar!

Täna vallutas Eesti meedia pommuudis, et ootamatu endiste armastajate paar muusikud Lenna Kuurmaa ja Robert Vaigla on beebiootel. See on üllatav, sest Lennat on seostatud viimasel ajal Soome režissöör Aku Louhimiehega ning Robit erinevate kaunitaridega, kelle hulka kuulub koguni Wormsi Ennu eks-pruut Janne Jüsmä.
Loe edasi...

Lenna Kuurmaa ootab last

Lenna Kuurmaa ja Robert Vaigla saavad lapse. Paar on elanud üle tõuse ja mõõnu, kuid nüüd on nende suhe saanud uue pöörde — Lenna ootab väidetavalt Roberti last.
Loe edasi...

FOTOD: Rasedus kaunistab! Beebiootel Lenna Kuurmaa näitas kõhukest

EMA 2013 järelpidu

Sel nädalal tuli tore uudis - eesti armastatuim lauljatar Lenna Kuurmaa ja tema elukaaslane Robert Vaigla ootavad oma esimest last. Lenna oli eile Reemet Piiroja uue juuksurisalongi avamisel.
Loe edasi...

ÕNNESOOVID! Lenna Kuurmaa ja Robert Vaigla said täna öösel tütre!

Täna öösel sündis Lenna Kuurmaa ning Robert Vaigla perekonda tütar. Pisipreili nime ei ole veel teada. Värske vanaisa Raul Vaigla sõnul on nii tema kui vanaema südamest rõõmsad ja õnnelikud. "Aitäh, aitäh, aitäh" sõnas ta Publiku õnnesoovide peale ja oli ülevoolavalt heas tujus melu keskel.
Loe edasi...

Lenna Kuurmaa ja Robert Vaigla avaldasid lõpuks tütrekese nime!

2. märtsil sündis Robert Vaigla ja Lenna Kuurmaa perekonda tütar, kelle nime neil siiani kiivalt saladuses on õnnestunud hoida. Värskes Anne ja Stiili ajakirjanumbris palajastasid nad selle ning nii mõnegi detaili sünnitusmajas toimunust.
Loe edasi...

INTERVJUU: Lenna ja Robi olid juba otsustanud, et kui emb-kumb võidab, minnakse Eurovisionile perega

Eesti laulu konkurendid, elukaaslased, armsamad ja lapsevanemad Lenna Kuurmaa ja Robert Vaigla avaldasid Publikule antud intervjuus, et igaks juhuks oli neil valmis ka plaan, mida teha, kui emmal-kummal oleks vaja olnud Eurovisionile sõita.
Loe edasi...

Uue aasta esimene rõõmusõnum: Lenna Kuurmaa ja Robert Vaigla saavad teise lapse!

Lenna Kuurmaa

"Vastab tõele!" kinnitab lauljatar Lenna Kuurmaa Naistelehele rõõmsalt uudist selle kohta, et tema ja Robert Vaigla peresse on oodata teist last. Lenna ja Roberti peresse sündis esiklaps, tütar Ami, 2013. aasta märtsis.
Loe edasi...

PALJU ÕNNE! Lenna Kuurmaa ja Robi Vaigla said teist korda lapsevanemateks

Lastehaigla heategevuskampaania avaüritus

Publikul on põhjust saata õnnesoovid lauljatari Lenna Kuurmaa ning tema elukaaslase Robert Vaigla poole teele, sest nende pere on nüüd taas ühe uue liikme võrra rikkam! Värskelt kahe-aastaseks saanud pisitütar Ami sai märtsikuu viimastel päevadel endale õeraasu. Publik soovib muusikaperele palju õnne ka omalt poolt!
Loe edasi...

Värskelt taas emaks saanud Lenna: põhikohaga annab meie peres kontserte issi Robi!

Lenna Kuurmaa, Robert Vaigla, Presidendi vastuvõtt Estonias

Lennale ja tema kitarristist elukaaslasele Robert Vaiglale sündis 30. märtsil teine tütar. "Üldiselt mu töögraafik väga ei muutu, ka enne teise lapse sündi esinesin vähem, kui võib-olla aastaid tagasi," märgib laulja, kes on ka kaheaastase Ami kõrvalt väga hoolega ülesastumisi valinud. "Lapsed on väiksed ja nendega koos on nii tore. Nii et põhikohaga annab meie peres sel suvel kontserte issi Robi," muigab Lenna.
Loe edasi...

TV3 VIDEO: Robert Vaigla elukaaslase näosaate püüdlustest: Lenna teeb laste kõrvalt väga palju tööd!

"Ma pole siin varem pendeldamas käinud, tundub tore olevat," muljetas Lenna elukaaslane Robert Vaigla, kui TV3 uudised talt muljeid küsisid. Sellele, kas ta ise oleks nõus näosaates osalema, ei osanud muusik esiti vastata, aga lubas Lenna pealt vaadata. Mida Robi veel rääkis, vaata videost!
Loe edasi...

Muusikud Lenna Kuurmaa ja Robert Vaigla läksid lahku

Muusikud Lenna Kuurmaa ja Robert Vaigla annavad teada, et nende pikaajaline suhe sai läbi.
Loe edasi...