"Nüüd on tinaga kaputt – pits viina või surm," nendib Arvo Kukumägi (52). Filminäitleja tänab taevast, et peensool ei lõhkenud tal kahe nädala eest Setumaal, vaid Tallinnas, kus abi jõudis õigel ajal pärale.

"Mõtlesin, et olen kõvem mees,» sõnab Kukumägi ja rehmab käega. «Mul oli vaja äia hauakivi natuke nihutada. Panin kangi alla, käis raksakas ja tundsin, et midagi juhtus – poole tunni pärast olid sellised valud, et olin kõveras."

Kukumägi viidi haiglasse, kus ta lõigati enda sõnul pikalt lõhki ja puhastati, sest mürk imbub väga ruttu organismi. "Neli päeva olin intensiivis, haiglas kokku üheksa päeva, siis aeti koju ära," sõnab Kukumägi. "Ptüi-ptüi-ptüi – tohtri sõnul on praegu kõik plaanipäraselt korras ja mul on väga hea veri."
 

Kukumägi sõnul on ta praegu hullema dieedi peal kui mannekeen! "See on ju niisugune organ, et on kogu aeg töös. Ma ei või praegu midagi süüa – põhimõtteliselt ainult kaks kuud titetoitu. Kui käsi on kipsis, on ta kipsis ja kasvab kinni – aga see organ on pidevalt töös. See tähendab pikemaajalist paranemist, neelan tablette. Pean end hoidma, ei tohi midagi tõsta."

Kuku usub, et peensool ütles nüüd üles nelja aasta taguse trauma tagajärjel. Tookord ta komistas ja kukkus kapi otsa, aga peensool ei läinud puruks, küll jäi viga saanud koht nõrgaks. "Nüüd venitasin ennast lihtsalt välja – see oli kolmsada kilo kaaluv kivi!"