Armastus, no see tõesti ei hüüa tulles! Eesti edukaim restoraniärimees Auri Hakomaa (59), kellele kuuluvad  Tallinna vanalinnas restoranid Olde Hansa ja Estlander ning jazziklubi Clazz, on saanud pärast kuue aasta tagust lahutust Margit Härmast (42) ja sellele järgnenud uue kooselu purunemist näole taas naeratuse. Aurit sütitavad punapead, sest nagu eksabikaasa, on ka tema uue imekauni väljavalitu Ave Oja (30) leekiv juuksetoon kaugele silma paista. Ave, kes töötas varem Burberry poe juhatajana, sattus peaaegu aasta eest Clazzi tööle konkursi kaudu – Clazzile otsiti siis juhti. 

Oma täpsuse, sihikindluse ja positiivsusega jäi ta kohe silma nii Olde Hansa tiimile kui ka Aurile. Ave ja Auri sõprus kasvas ajapikku armastuseks, kuid alles nüüd, aasta hiljem on mõlemad nõus seda kinnitama.
«Jah, see vastab tõele, oleme koos väga õnnelikud,» lausub parasjagu Šotimaal romantiliselt aega veetev paar Kroonikale.
Sõbrannad kirjeldavad Avet küpse naisena, kes teab, mida tahab, ja on väga töökas. Ajalugu on näidanud, et just sellised selgroo ja juhiomadustega naised on need, kes Auri südame kiiremini põksuma panevad. Ka töötajad kiidavad Ave ja Auri armastust – et kohe palju rõõmsam on näha omanikku nii heatujulisena ringi sagimas!
Auril on abielust Margit Härmaga kaks ühist poega ning vahepealsest kooselust samuti koolieelikust poeg.