Paistab, et Ivo Linnale hakkas sotsiaalmeediaplatvorm väga meeldima, sest kasutab ta seda aktiivselt ka tänase päevani. Kokku on ligikaudu 27 500 jälgijaga Linna teinud 66 postitust, milles värskeimas ta rõõmustab: "Olen ETV aastavahetuse teleprogrammi päevapiltnik. Kogu melu 31.12 Vabaduse väljakul toimuvast minu Instagrami kontol."

Vana aasta viimane päev, 31. detsember, on ETV vaatajate jaoks humoorikas, pidulik, särav ja täis head muusikat. ERR on juba alates hommikust oma kaamerate ja mikrofonidega Vabaduse väljakul, kus valmistutakse õhtul toimuvaks suurejooneliseks kontserdiks ning kogu üritus on Eesti 100. juubelisünnipäeva ootuses. ETV maratonsaates "Sajaga juubeliaastasse!" vahendavad melu Vabaduse väljakult saatejuhid Margus Saar ja Nikolai Bentsler. Kohal on ETV, Raadio 2 ja Vikerraadio ning ERRi portaalid.

Loetud tunnid enne südaööd saab Vabaduse väljakul aga hoo sisse suurejooneline kontsert, kus astuvad üles armastatud Eesti artistid Anne Veski, Ivo Linna, Smilers, Marju Länik ja Getter Jaani. Ettekandele tulevad laulud, mida kõik hästi teavad ning mõnusalt kaasa laulda saavad.

Vahetult enne südaööd saabub Vabaduse platsile president Kersti Kaljulaid, kes esineb uusaastatervitusega ning 2018. aasta võetakse koos vastu suure ning uhke ilutulestikuga.