Tervist proua Lensin!

Soovin avaldada oma arvamust seoses esmaspäeval ilmunud artikliga minu ema, Ene Veiksaare kohta Kroonikas.

Tahaksin küsida, kust võtate õiguse levitada alusetut laimu? Võin ümber lükata kõik süüdistused, mis te oma ajakirjas avaldasite, esiteks ei ole Ene ja Erika puhul tegu paariga, kas ei või eksisteerida sellist asja, nagu äripartnerlus ja sõprus? Tundub, et teie ajakirja poolt on tegu kadedusega seetõttu, et kuskil on inimesed oma äri hästi käima saanud. Ilmselgelt vastupidiselt teie juhitavale ajakirjale, kes peab müüginumbrite suurendamise eesmärgil niivõrd madalale laskuma ja avaldama valesid täis artikleid.

Teiseks ei ole ema mind ja minu venda, Kristjanit, mitte kunagi hüljanud! Kui teie sopalehe toimetus sellest aru ei saa, siis oleks targem laimavate kirjutiste avaldamise asemel lihtsalt suu kinni hoida. Ema rahastab väga suures osas minu õppimist Inglismaal ja pakub mulle igakülgset toetust, samamoodi on ta alati olemas ka minu venna jaoks. Kuidas üldse jätkub ülbust avaldada selline väide ilma ühtegi fakti kontrollimata? Ei ole mina ega mu vend oma postkastist küll ühtegi kirja leidnud, mis meie arvamust antud väite kohta kontrolliks.

Artikkel kubiseb täiesti arulagedatest väidetest, olete tekitanud kuulujutud, mis tõsiselt kahjustavad kõigi artiklis nimetatud isikute ja nendega seotud inimeste mainet. Isegi nendes paaris lauses, mida te minu kohta kirjutasite, olid sees faktivead.

Tahaksin teie käest küsida, et kus on teie, ajakirja peatoimetaja, eneseuhkus? Kas tõesti on teie eneseväärikus sama madal kui teie juhitava ajakirja maine,et avaldate artikleid, mille sisu on üdini vale ja mille ainukesed eesmärgid on põhjustada ebameeldivusi ja klatši, tulu saamise eesmärgil?
Loodan, et olete nüüd õnnelik, ajakiri ilmselt müüb sellel nädalal hästi, aga paluks mõelda ka tagajärgedele...kas teie jaoks on tõesti raha alati elus esikohal?
Teist isiklikult oli teleri vahendusel siiamaani jäänud sümpaatne mulje, peale kogu seda jama on igasugune austus teie vastu kadunud, meil vennaga on asemele tekkinud põlgus ja viha põhjustatud kannatuste pärast.

Jaga
Kommentaarid