2008. aasta alguses tituleeriti vabariigi seksikaim naine aga maitsetuimaks ning solvununa meedia peale otsustas ta enam mitte midagi rääkida ega intervjuusid anda.

2008. aasta keskel pühkis selleks ajaks 20-aastane Aveli kodumaa tolmu jalge alt ning kolis Soome oma poiss-sõbra juurde, kes seal ehitajana töötas.

"Aveli tuleb tagasi, ega ta sinna ei jää, kool sai läbi ja läks puhkama,” põhjendab ema tütre reisi siis.

2009. aastal ei tea keegi Aveli tegemistest mitte midagi.

2010. aasta alguses sõnab Aveli ema Ruta Avent Õhtulehele soovi peale Aveliga suhelda: "Kindlasti ei anna ma teile Aveli kontakte."

Küsimuse peale, kas keegi on Avelile liiga teinud või annaks selles loos midagi parandada, kostab ema Ruta: "Siin ei anna enam midagi parandada!"

2010. aasta augustilõpus teab Õhtuleht kirjutada, et Aveli on astunud Tartu Ülikooli Pärnu kolledžisse ettevõtlust ja projektijuhtimist õppima.
Meediaga Aveli ikka ei suhtle.

Jäljed kaovad.

Teatakse rääkida, et 2012. aastal elab Aveli Abel Pärnus ülejõe piirkonnas. "Käib ikka Oja poes vahel," sõnab kinnituseks kõrvalmajas elav Heleryn lühidalt vaid.

Millega Aveli tegeleb ning kas kunagi veel avalikkusele end ka näitab, ei ole teada, kuid üllatuslikult leiab toimetus seda artiklit koostades, et maailm ei ole Avelit unustanud. Neiu on silma torganud veel eelmisel nädalal paljastavate piltidega tuhandete naiste seast Girls That Rock lehel kui "tänane tüdruk, kes rokib" ning on esile toodud lehel olevas kalendris 4. oktoobri kaunitarina. Nende samade kurikuulsate fotodega.