Baari saatega tuntuks saanud ja elustiiliagentuuris Deluxe asjatanud Madis Räästas osales Mr. Gay Norway valimistel ja pääses finaali.

Ürituse kohta sõpradega internetist infot leidnud Madis otsustas osaleda – kaotada polnud tal ju midagi.
Kuigi võimalus pääseda finaali tundus täieliku utoopiana, oli just see mehe soov. Pärast poolfinaali pääsemist otsustas Madis, et nüüd tule kiiresti tegutseda ja enda keha korralikult vormi ajada.
„Palkasin endale eratreeneri, kes aitaks kuu ajaga veidi paremat vormi saavutada. 5 päeva nädalas trenni ja karm dieet tegid oma töö. Kuu ajaga kaotasin 6 kilo ja kõik mu riided jäid mulle suureks. Sõprade jaoks oli erinevus silmaga näha,“ rõkkas Madis rõõmust Buduaarile.
Finaal toimus samal päeval, mil Eurovisiooni lõppvõistlus ja seda enam oli inimeste kired väga üles köetud. Pärast lõbusaid ja samas pingelisi voore oli võitja selgunud.  „Kõik osalejad kutsuti uuesti lavale. Tänati ja kingiti tore kingikott, kus oli sees reis neljale Taani, Norrat tutvustavad raamatud ja muid toredaid kingitusi.
Madist siiski parimaks ei valitud, kuid juba finaali jõudmine oli mehe jaoks suur võit. Rahvahääletuse lemmikuks valiti tumedanahaline Liban, kes oli kohe hääletuse alguses suurfavoriit.