“Ühed mehed hakkasid mulle külge lööma ja näperdama. Vova saatis mind tualetti ära, et nad mind rahule jätaks, ja jäi WC ukse taha ootama. Kui mina välja tulin, oli see trullalaa-trallalaa pihta hakanud,” meenutab Karin SL Õhtulehega rääkides.

Kui ööklubi „Panoraam” omanik Aivar Leping ütleb, et turvakaamera salvestust uskudes oli esimene lööja Vova, siis tõsielusarja tegijad väidavad vastupidist. “Esiteks ma tunnen natuke Vovat,” ütleb Karin. „Alguses hoidsid kaks teda kinni ja kolmas peksis. Pärast tuli veel kaks.” Samas Karin loo algust pealt ei näinud.

Võitluskunstide valdajale Vovale läksid appi kaklust pealt näinud tüdrukud. “Kui neid poleks olnud, oleks Vova täiesti läbi kolgitud.”

“Ma arvan, et see kodanik põeb staarikompleksi,” peab Leping siiski süüdlaseks Vovat. “Kell 0.22 seisavad üks meie püsiklient ja Baari-Vova fuajees, tualettruumide uste juures ja vestlevad. Seejärel liitub nendega püsikliendi sõber — selline 1.90 mõõdus suur mees. 30 sekundi pärast lööb Vova seda meest ja algab kaklus,” jutustab omanik ümber videolindilt nähtut.

Kaklejad said ööklubisse sisenemise keelu. Leping meenutab, et sama karistust rakendas klubi ka Farmi-Gabrieli suhtes, kes samuti käitus põhimõttel — ma olen staar, võin teha, mida tahan.

*******

require_once "$admin_dir/projects/video/index.inc"; video(2,'http://www.tv.ee/static/manager/pildid/console/tv.ee/playasx.asp?videoid=7CC82B15-328A-483F-BD38-BD08C23CCA8E{}');?>