Beatrice sõnas, et tunneb endal olevat piisavalt elukogemust poliitikasse suundumiseks. Naine ütles, et on vanalinnas kaua elanud ja teda huvitavad asjad, mis seal toimuvad.

"Tallinna vanalinn on muutunud hästi atraktiivseks välismaalastele, kuid see võiks olla kättesaadavam ka meie inimestele. Puudu on turvatundest, olen ka ise politseile helistanud, kui akna all on kahtlane tegevus toimunud. Teatavatel kellaaegadel pole vanalinnas turvaline liikuda, seda peaks muutma," sõnas noorpoliitik "Ringvaates".

"Mul ei ole mingisuguseid lubadusi, hetkel on sõnum, et inimesed tulge valima. Olen aastaid olnud ise ükskõikne, pole valimas käinud, aga see on oluline asi. Iga inimene saab oma häälega midagi muuta ja teha," avas naine enda kandideerimise tagamaid.

Beatrice pole siiani kampaaniat teinud, intervjuu "Ringvaates" on tema jaoks poliitika teemadel esimene.

"See on minu esimene intervjuu, ma ei ole teinud kampaaniat. Loomulikult räägin tuttavatele ja paljud küsivad, et miks sul seda vaja on. Ma olen juba piisavalt vana, olen 20 aastat tegelenud ettevõtlusega, pealegi on Tallinn minu jaoks kodulinn," sõnas endine modell.

Naine ise jääb tagasihoidlikuks ja sõnab, et see on tema jaoks esimene pürgimine poliitikasse, suuri ootusi häältesaagi osas tal ei ole.