"Esiteks, lavale lasti kuiva tossu, mis on esinemise ajal täiesti lubamatu! See on asi, mis tõmbab hääle täiesti lukku ja paneb köhima. Kõri lihtsalt kleepub kokku," seletab Beebilõust, miks ta esitas ainult kaks lugu, kadus lavalt kümneks minutiks ning tagasi tulles peatselt uuesti lahkus.

"Esimeste lugude ajal oli siiski suurim probleem, et heli laval täielikult puudus. Kuna saalis oli heli olemas, siis ilmselgelt rahvas laval toimunust aru ei saanud — seega ei mõistnud ka minu närvilist hoiakut. Kahjuks ei ole võimalik laivi teha ilma, et ka laval oleks heli olemas. Tegu on helimehe, mitte minu probleemiga. Lahkusin lavalt, et naasta kui probleem on lahendatud, kuna minu eesmärk on anda fännidele endast maksimum, vähemaga ma ei lepi."

Räppar rõhutab, et jutt, nagu poleks ta kokkulepitud heliproovi jätnud ilmumata, on vale: "Helimees helistas meile õhtul ja kinnitas et kõik on hästi ning heliproov ei ole vajalik. Miks ma siis naastes ikkagi uuesti lahkusin, kui heli oli parandatud? Sest lavale lasti uuesti ja veel rohkem seda kuradi tossu, mis tõmbas mu hääle totaalselt lukku! Sellise asja lubamatus on täiesti ilmselge ja iga korraldaja teab seda. Selline asi ei pea isegi raideris kirjas olema! Mitte üheski kohas ei ole mul varem sellise asjaga probleeme olnud. Tänu sellele ärkasin muide järgmine päev kõripaistetusega ning pidin ka õhtuse Tartu laivi ära jätma."

"Mis juhtus edasi? Läksin lava taha, ootasin korraldustiimi et fännide rahulolu nimel olukorrale siiski ruttu lahendus leida ja see kuradi laiv täisväärtuslikult ära teha. Sest vahet pole see klubimeeskonna suhtumine, mulle on mu fännid number 1. Aga teate kuidas käitus meeskond? Mind koos mu tiimiga visati turvade poolt välja, ei antud isegi võimalust teile midagi selgitada või laiv korralikult ära teha, sest muidugi on ju lihtsam artist n****i saata ja öelda kõigile et ta on lihtsalt ebastabiilne “skandaalne räppar". Fännidelt on piletiraha kätte saadud ja nii ei pea ju laivi eest maksma, lihtsam on süüdlaseks tembeldada artist. Meil lubati veel muide pead ka lõhki lüüa, kui minema ei lähe," esitab räppar oma versiooni reedel õhtul juhtunust.

"Siit ka vastus küsimusele, miks me järgmisel päeval Mjau programmijuhile enam ei vastanud: peale minu laivi perse keeramist ei ole meil teiega enam midagi rääkida! Nii sitta käitumist ei ole ma oma 10-aastase esinemiskogemuse jooksul veel kunagi tundnud. Asi keerati totaalselt minu vastu ning mu fännidele jäeti mulje, nagu ma ei austaks neid. Vale, raisk!” põrutab ta. “Nii, nüüd jõuame süüdistuseni, nagu ma oleksin esinemise ajal purjus olnud. Jah, rideris nõutud alkohol oli tõesti kõik ära tarvitatud aga Beebilõusta rider ei koosne ainult minu vaid kogu minu tiimi soovidest. Keegi ei maini kuskil, et see sisaldab ka liitrite kaupa vett, sest nagu te kõik teate korraldatakse mulle kriminaalvalvet 24h ööpäevas ning see vesi seal rideris on mõeldud just mulle!"

"Igatahes kallid fännid! Mjau väidab et maksis kõigile ürituse külalistele piletiraha tagasi. Kas see vastab tõele? Tegeleme hetkel sellega, et korraldada teile uus ja tasuta laiv nii pea kui võimalik. Sest nagu ütlesin, fännid on mu number 1," lisab ta lõpetuseks.