The New York Post vahendab, et kuuldavasti oli Lewinsky’l Valge Maja ovaalkabinetile eriligipääs suisa kahe aasta vältel, et ta saaks suvalisel ajal “presidendi sekretäriga” kokku saada, nagu kirjutab Byrne, kes aastaid Clintoni n-ö uksevalvur oli.

Kui aga Lewinsky ühel saatuslikul 1997. aasta päeval oma harilikul moel saabus, ei lubanud turvamehed teda sisse – riigipeal oli nimelt parasjagu “visiidil” teleajakirjanik Eleanor Mondale, kes ühtlasi toonase asepresidendi Walt Mondale’i tütar. 2011. aastal 51-aastaselt ajuvähki surnud naist seostati muuseas omal ajal ka märulistaari Arnold Schwarzeneggeriga. Kõik asjaosalised olevat ühemõtteliselt aru saanud, et Clinton ja Mondale ovaalkabinetis seksiga tegelesid.

Eleanor Mondale / Foto: Vida Press

End presidendi lemmikuks pidanud ning juba 1996. aastast omal volil sisse lubatud Monica olevat seepeale raevunud ning oma viha turvameeste peale välja valanud. Muuhulgas olevat Monica osutanud oma keha peale ning sõnanud: “Milleks talle too naine, kui tal on see?” Byrne’i sõnul aga olevat Clinton olnud niivõrd kiimane mees, et talle ei piisanud lisaks abikaasale ka pelgalt kahest armukesest ning naisi oli veelgi. Näiteks olevat Byrne kord pidanud Clintoni ja ühe tundmatu sekretäri järel koristama ning sunnitud käitlema huulepulgajälgedega rätikut, mis oli kaetud Clintoni spermaga.
“Vahepeal mõtlesime, kuidas ta üldse oma töö tehtud saab ja naljatasime, et ta peaks pordumaja pidama, mitte riiki juhtima,” kirjutab Byrne.

Raamatust leiab veel hulgim väiteid, mis Clintoneid just parimas valguses ei näita. Oma koosa saab ka täpselt kuu enne demokraatide presidendikandidaadi selgumist avaldatud raamatus ka presidendi toonane abikaasa ning praegune presidendikandidaat Hillary Clinton: naine olevat nimelt väga keevalise iseloomuga ning olevat aegajalt abikaasa kallal vägivallatsenud. Korra isegi nii hullusti, et mees sinise silmaga ringi käis.

Clintonid mõistagi soovitavad teose koos paljude omasugustega otsejoones ilukirjanduse riiulisse lükata, kuna tõde polevat sellest mõtet otsida.