"Te kõik lootke, et ma suren, sest ma kavatsen teid kõiki kohtusse kaevata selle eest, mida te mulle teinud olete," seisis lauljanna vihases Facebooki postituses, vahendab Page Six.

Esmaspäeval ilmnes, et lauljanna kuulutati kadunuks ning kardeti, et ta võib end tappa. Esmaspäeva pärastlõunaks oli naine elusana leitud. Ent naise ekstreemselt siunav postitus, mis on eelkõige suunatud tema esimesele abikaasale ning nende ühisele pojale vihjab, et naise vaimse tervisega pole siiski kõik korras.

"Näeme kohtus, ma tahan hüvitist. Ma olen olnud töövõimetu, kaotanud viimaste aastate sissetulekud ning selle aasta oma samuti. Mul on olnud meeletult tervisega seonduvaid kulutusi ja traumasid teie piinamise pärast. Palvetage, et ma sureks, sest erinevalt oma emast, ma ei jäta seda teemat niisama," lisas laulja.

Ta täpsustas oma postituses, et ta isa hävitas Sinead'i ema vaimselt ning süüdistab oma perekonda enda hülgamises oma suitsiidsuse tõttu. Samuti lubab naine, et ükski tema pereliige ei näe teda enam mitte kunagi.

Novembris paljastas lauljanna, et tal oli ravimite üledoos ning 2007. aastal rääkis naine Oprah Winfrey saates, et üritas end oma 33. sünnipäeval tappa.