Birgit Õigemeele uus kallim ei olevat kindlasti kohe Margus Tsahkna, vaid hoopis naisest noorem hevimuusik Mihkel Sillaots!

"Margus mitte mingil juhul!" lükkavad Birgit Õigemeele tuttavad ümber kõlaka, nagu lõppenuks lauljatari senine kauaaegne suhe "Laulud tähtedega" duetipartneri Margus Tsahkna tõttu. Birgitist hulga vanema abielumehe asemel pani neiu südame põksuma hoopis temast pisut noorem Mihkel, kirjutab Õhtuleht.
Ehkki Birgit ja Margus on ümber lükanud väited, nagu säriseks nende vahel midagi enamat kui sõprus, ei ole asjaosaliste sõnul nende vahel midagi. Birgiti lähikondlastedki teadvat, et ei ole Tsahkna neiu eelneva suhte purunemises osaline. "Margus mitte mingil juhul! Birgit on normaalne ja tagasihoidlik. Ta ei teeks kunagi midagi sellist," lükkab üks allikas ümber igasuguse võimaluse, et Birgit abielumehe ja laste isaga intiimses mõttes tegemist teeks. Teine teadja selgitab: "Margusel on oma elu ning Birgitil oma. Nad saavad hästi läbi ja suhtlevad, ei midagi enamat."
Birgiti ja tema ekskallima Märdi ühine tuttav teab, et kolm aastat koos püsinud paari lahkumineku põhjuseks on saanud hoopis eksperimentaalset surmametalli viljeleva bändi Charm Bastard kevadel 19aastaseks saav solist Mihkel Sillaots. "Pole teada, kas nad päris-päris koos on, aga fotodel nad suudlevad, nii et..." vihjab allikas, et miski on kahtlemata susisemas.
"Noh, põhimõtteliselt," kostab Mihkel vastuseks küsimusele, kas nad on Birgitiga paar või mitte. Koorub välja, et noored on eelistanud suhte koha pealt madalat profiili hoida, kuid lauljatari lähikondlased leiavad, et on aeg tõde jalule seada ja kõmu Birgitist kui abielule vahele trügijast ümber lükata.