Lapsepuhkusel lauljatar Lea «Blacy» Liitmaa (35) haub plaani kaevuda tõsisemalt mütoloogia, šamanismi ja muu nõidusliku ning sügava siseilmaga seotud maailma - hiljuti käis ta sõbranna Angela Aagiga ka Sisemise Tarkuse Kooli Universus tutvustusel!

 
Lea on nõiduslikes sfäärides juba kahe semestri jagu kombanud Intuitiivteaduste Koolis, ja seisab praegu küsimuse ees - kuidas jätkata? Universuse kooli poolt räägib paindlik õppeprogramm, milles saab kaasa lüüa interneti vahendusel. See sobiks kõige enam Lea sooviga veeta iga hetk oma mullu ilmavalgust näinud pisitütre Jasmiin Daliiga.
Universuse kooli missioon on aidata inimestel leida kontakt oma tegelike võimetega, pakkudes võimalust õppida ja saada ülevaade kõikvõimalikest teooriatest, uskumustest, praktikatest, teraapiatest ning alternatiivsetest raviviisidest. Teooria ja praktika läbimisel saab igaüks leida kõikidest teemadest just omale sobiva lähenemisviisi ja õppida kuulama omaenda südame häält, ravima ning aitama nii ennast kui ka teisi. Teadmisi omandatakse järgmistes valdkondades: Feng Shui, geobioloogia, pendliõpetus, bioenergeetika, erinevad meditatsioonitehnikad, astroloogia, mütoloogia, šamanism, budism, töö tšakratega, transpersonaalne psühholoogia, jooga, gongi tervendavad helid jne.
«Ma ei ole kindel, kas temast seal just minu pinginaaber saaks, aga Angela tuli kaasa tänu minu nõiandusele,» muigab Blacky. «Tema tajub ka neid asju.»