Brad rääkis eksklusiivses intervjuus, et on joomise maha jätnud, käib teraapias ja üritab Angelina Joliega asjad ära klaarida. “Hakkasin just teraapias käima. Ma armastan seda. Ma armastan seda. Kohtusin kahe erineva terapeudiga, kuni selle õige leidsin,” seletas näitleja.

41-aastane Angelina Jolie šokeeris mullu septembris tervet Hollywoodi, kui otsustas lahutuspaberid kohtusse viia. 2014. aastal abiellund paar, kelle peres kasvab kuus last, pööras inetult tülli ning FBI algatas Brad Pitti suhtes uurimise, sest mees olevat nende 15-aastase poja Maddoxiga vägivallatsenud. Mingeid tõendeid lapse kallal vägivallatsemisest siiski ei leitud ja uurimine lõpetati.

Brad näeb enda sõnul vaeva, et lahutus enam inetumaid pöördeid ei võtaks: “Õnneks mu partner nõustub sellega. See on lihtsalt lastele niigi väga hirmutav, kui nende pere ühtäkki lõhki rebitakse. Peame sellega toime tulema suure hoole ja delikaatsusega. Keskendume sellele, et me kõik tuleks sellest välja tugevamate ja paremate inimestena.”

“Kui lastekaitsele helistati, olin selili maas ja süsteemi külge aheldatud. Pärast seda oleme suutnud koostööd teha, et asi ära lahendada. Me mõlemad anname endast parima. Kuulsin, kuidas üks advokaat ütles, et kohtus ei võida keegi — seal selgub vaid, kes rohkem haiget saab. See tundub tõsi olevat, sest sa veedad terve aasta sellele, et ehitada hagi oma seisukoha tõestamiseks ja õiguse tagaajamiseks ning selgitamiseks, miks teine pool eksib. See on investeering vihkamisse,” seletas ta.

Pitt ütleb, et Joliest lahutamine on tema jaoks olnud "suur muutuste generaator". “Ma ei mäleta ühtegi päeva, millal ma pärast ülikooli lõpetamist poleks joonud või pläru teinud…Olen väga, väga õnnelik, et see kõik on nüüdseks minevik. Pere luues jätsin ma kõik peale joomise, kuid isegi see oli liiast,” seletas ta. Näitleja armastas veini, kuid nentis: “Ausalt öeldes suutsin ma venelase ta enda viinaga laua alla juua. Ma olin professionaal. Ma olin hea.” Staari sõnul suutis ta joomise maha jätta üllatava nipi abil — ta asendas alkoholi jõhvikamahla ja gaseeritud veega.

Hetkel leiab ta aga lohutust oma kätega nokitsemisest: “Teen kõike. Töötan hetkel savi, kipsi, metalli ja puiduga.” Viimastel kuudel on Brad Pitt avalikkuse eest eemal viibinud ning lukustanud end oma Los Angeleses asuvasse kunstistuudiosse. Brad Pitt astus rambivalgusest kõrvale, et veeta aega briti kunstniku Thomas Houseagoga, kelle juhendusel mees hetkel üht salapärast skulptuuri loob. Kuulduste kohaselt veedab kunstiprojekti kallal nokitsev Brad oma stuudios umbes 15 tundi päevas ja kuulab melanhoolsetest paladest koosnevat playlisti.