26aastane Madeleine kirjutab väsimatult kirju Norra kurikuulsaimale vangile, teades, et viimane ei pääse kunagi vabadusse.

Naise jaoks ei ole Breivik halastamatu mõrtsukas, vaid mees, kellesse ta lootusetult armus, pärast seda kui Breivik aitas tal üle saada häbelikkusest.

"Armastan teda tema enda pärast, mitte selle pärast, mida ta tegi. Ta on ainuke mees, keda olen armastanud. Ootan teda nii kaua kui vaja," rääkis Madelene ajalehele Daily Mail antud intervjuus.

Oma väikeses korteris näitab Madelene uhkelt kahte kirja, mida ta Breivikult saanud on. Ise on naine vangile saatnud üle 250 kirja. "Mees keda ma armastan, on lahke, kannatlik, intelligentne, naljakas ja julgustav. Ta ei ole vägivaldne mees, ma tahan, et maailm seda teaks."

Oma kirjades soovitab Breivik Madelene'l trenni teha, täpsemalt kulturismiga tegeleda.

Kummalisel kombel kirjutab Breivik veel, et inimesed, kes elu üle kurdavad, peaksid eeskujuks võtma Austria lapsepilastaja Josef Fritzli ja Clevelandi ahistaja Ariel Castro ohvrid. "Kui sul on olnud halb päev, mõtle Fritzli ja Castro ohvritele. Nemad pidasid 101 aastat põrguaugus vastu."

Breivik avaldab oma kirjades ka lootust,et ühel päeval ta vabaneb vanglast. Kui see juhtuma peaks, siis lubab Breivik Norrast lahkuda.

Madeleine on Breivikule kirjutanud 2012. aastast alates. Nende sõprus sai alguse 2007. aastal, kui nad mängisid internetis samu rollimänge: "World of Warcraft" ja "Lord of the Rings".

2008. aastal vahetasid nad fotosid ja veetsid tunde interneti jututubades vesteldes. Nad pidi ka korra Rootsis kohtuma, kuid Madeleine häbelikkus tõmbas kohtumisele kriipsu peale. Varsti pärast seda lõpetas Breivik tüdrukuga ka suhtlemise, kuna ütles, et ta ei saa endale lubada emotsionaalselt kellegagi seotud olla. Järgmine kord kuulis Madeleine Breivikust pärast Utøya tulistamist.

"Ma olin šokis ja lootsin, et tegemist pole minu Andersiga. Ta ei tundunud olevat vägivaldne mees. Ma ei uskunud, et mu tunded tema vastu jäävad samaks. Kuid ma tunnen praegu täpselt sedasama, mida kaheksa aastat tagasi, kui me kohtusime," rääkis ta.

Naise toetus Breivikile on kaasa toonud ka ähvardusi ning õde keeldub temaga suhtlemast. Naisel avastati ajukasvaja ja ta saab vaid sotsiaaltoetust. Sellest hoolimata unistab Madeleine Breivikuga abiellumisest ning ühise kodu loomisest. "Temast saaks kindlasti hea isa," kinnitab ta ning saadab iga kuu oma napist sissetulekust 200 krooni Breivikule vanglasse taskurahaks.