Publik toob Bardot`st välja põnevaid seiku. Näitlejatari on nimetatud seksikiisuks, seksisümboliks, meesteõgijaks, vananevaks põrguingliks, näljaseks raisakulliks, liiderdajaks ja kõigi abielunaiste vaenlaseks.

Oma näitlejadebüüdi tegi ta aastal 1952 komöödiafilmis "Le Trou Normand".

Rasedus ja "emadus"

BB ülimalt avameelsed mõtted rasedusest ja emadusest on tekitanud ajakirjanduses tormi.

Oma eluloos kirjeldab Bardot, et raseduse ajal mõistis ta, et ei soovi seda last. Ühe närvivapustuse ajal tagus ta endale rusikatega vastu kõhtu, peksis end vastu mööblit ja püüdis end vigastada, et tappa lõplikult see OLEND, keda ta kõhus kandis.
 
Sünnituse kohta on ta öelnud, et võttis seda kui elule makstavat arvet ja otsustas, et kui ta sellest välja tuleb, ei jää ta iial lapse orjaks. Ja nii ta oli – kohe pärast seda, kui BB oli sünnitanud poja, palus ta beebi (keda ta ise nimetas „kummikotiks“) enda rinnalt minema viia ning laps jäi lapsehoidja ja isa hooleks. BB ei osalenud oma poja Nicholase elus ja kohtus temaga vaid puhkuse ajal.

Kuulsus ja nipsakus

Maailma kuulsamaid naisi on rääkinud, et oma sisimas tundis ta end iseendana üksnes nende inimeste seltskonnas, kes tegid näo, nagu nad ei teaks, kes ta on. "Siis hakkas jutt jooksma, me leidsime ühise keele," on Bardot öelnud.

Kuulusest rääkides on Bardot öelnud: „Kuulsus on meeldiv kuus kuud ja kellele see pärast seda meeldib, on loll.“

Bardot on tuntud oma nipsakate vastuste poolest ajakirjanikele. Ta öelnud, et tema lemmikehe on ilu, sest seda pole võimalik osta. Bardotilt on ka uuritud, mis teda meeste juures kõige enam kütkestab ja see vastus on läinud ajalukku. Brigitte vastas: „Tema naine.“

Kui ajakirjanik ühel järjekordsel pressikonverentsil uuris, kes on kõige rumalam inimene, keda ta on kohanud, vastas Bardot reporterile: „Teie, kes te esitate mulle nii rumala küsimuse.“

Õnn ja tasakaal

Oma eluloos kirjutab Brigitte Bardot, et tõelise õnne ja täieliku tasakaalu oleks ta võinud leida, kui oleks elanud vankris, mis oleks olnud tema kodu, ning mänginud paljajalu kitarri, kaasas tema koerad ning mees, kes laulab, tantsib ja armastab teda.

Bardot on olnud neli korda abielus.

Part, kits ja Guapa

Kuigi Bardot ei osalenud oma poja kasvatamises, on ta kogu oma elu kinkinud palju aega ja armastust loomadele ning lindudele. Näiteks, kui teised staarid pidasid dekoratiivpuudleid, pärsia kasse ja koguni gepardeid, siis Brigitte Bardot üks suur lemmik oli part.

Brigitte magas oma pardiga ühes voodis, sõi temaga laua ääres koos ja võttis teda kaasa filmivõtetele, kus pardile oli palgatud spetsiaalne „linnuhoidja“. Aga Brigitte jagas eluruume ka kitsega.

Lisaks pardile ja kitsele kantseldas Brigitte ohjeldamatul hulgal koerasid. Tema lemmikkutsu, kelle ta võttis kõikjale kaasa, oli Guapa-nimeline krants. Ta on öelnud: „Koerast jäävad üksnes head mälestused, koer ei mossita, võtab sind alati rõõmuga vastu ega kanna viha."

1970. aastatel tõmbus ta meelelahutustööstusest tagasi ja hakkas võitlema loomaõiguste eest, millega tegeleb tänaseni.