"Tema isa on väga, väga korralik mees ja minu kallis sõber," rääkis väljaande US Magazine sõnul näitleja saates Martin Sheenist. "Ma tunnen talle kaasa, kuid mitte Charliele. Ta saab selle, mille ta ära on teeninud. Kui sa niimoodi sigatsed, siis jõuavad sulle su teod järele."

Üks saatejuhtidest uuris üllatunult, kas Reynolds tõesti ei tunne mingisugustki kaastunnet? "Charlie vastu? Ei. Ta ei vääri seda. Ta käitus halvasti, väga halvasti. Muidugi, kui sa oled sellises eas, siis on raske. Kõik need asjad lendavad sinu suunas ja see on keeruline."

50-aastane Charlie Sheen paljastas eelmisel kuul saates "Today show", et ta on HIV-positiivne olnud juba neli aastat ja tema saladuse hoidjad on temalt miljoneid dollareid välja pressinud.

Pärast Sheeni saladuse avalikuks tulemist on mitmed naised esitanud tema vastu kohtuhagi, sealhulgas ka endine kihlatu Brett Rossi, kes väidab, et Sheen sundis teda aborti tegema ja jõhkrutses temaga.

"Charlie oli minu vastu nii vägivaldne ja kasutas hirmutamise taktikat, et ma enda elu pärast kardaksin," rääkis Rossi. "Kõik, kes tunnevad Charliet, teavad täpselt, millest ma räägin. Ma kardan teda.

Charlie esitas nädala alguses kohtusse oma dokumendid, milles ta Rossi süüdistusi eitab.