Varemgi naiste kehalise väärikuse teemal sõna võtnud Diaz põrmustab oma tervisepiiblis mitmeid tänapäeva kommertsmaailma valesid ja müüte, mida saadavad mõned intervjuudes välja öeldud tarkuseterad, mida tasuks meeles pidada kõikidel naistel ka Eestis.

"Ma ei taha näha välja nii, nagu nägn välja 25-aastaselt. Mulle meeldib selline rohkem olla, nagu olen nüüd. Ma ei saa midagi parata, et see inimestes ebamugavust tekitab, aga ei ole minu vastutus üritada panna inimesi selle asjaoluga leppima, et ma vanemaks saan. Mul on sellega kõik hästi, mulle see meeldib," rääkis näitlejanna ajakirjale People antud intervjuus.

"Pole olemas sellist asja nagu "vananemisvastane" ja pole võimalik kella tagasi keerata. Mind ajab hulluks, et me elame ühiskonnas, kus neid valesid naistele müüakse, et peame uskuma, et vananemine on läbikukkumine, sest me ei suutnud nooreks jääda. Soovin, et naised lubaksid endal ja teistel naistel väärikalt vananeda ja peaksid meeles, et koos vanusega tuleb ka tarkus," sõnas Diaz.