Kui supermodell Carmen Kass (37) on siiani olnud suhtes rikaste välismaalastega, tal on selja taga suhe New Yorgi restoranide omaniku ja rõivatöösturi boheemlasest poja Richie Akivaga ning intellektuaalist Saksa malemeistri Eric Lobroniga, siis täna on Kass leidnud õnne endast üheksa aastat noorema Eesti ettevõtja Kaspar Käguga (28). Kuidas nad sobivad?

Nii Carmeni kui ka Kaspari tähtkujude sobivustest annab paarile lootust pikaajaliseks suhteks. Mõlemad on sündinud Neitsi tähtkujus. Neitsite läbikäimist iseloomustab suhtlemise mitmekülgsus. Horoskoop tituleerib mõlemad idealistideks, kes suudavad teineteist hästi mõista ja – seda isegi sõnadeta! Küll võib teatud määral suhtes tekkida probleeme tööasjades, aga seda vaid juhul, kui mõlemad osapooled seavad eesmärgiks omavahel konkureerida. Niisiis peaks kumbki neist oma karjääri tegemisel hoogu pidama...

Läinud nädalal oli Kassi ülesastumine Diana Arno moeetendusel Tallinna moenädala raames suur üllatus, sest Kassi pole kodumaal ammu nähtud. Enamgi veel, värsked pildid Kassist pisut ümarama kõhuga andsid jõudsalt hoogu kurejuttudeks, et Carmen võib olla ka lapseootel.

Kaspar Kägu on viie erineva firma nõukogu liige ning ettevõtja Raimo Kägu poeg. Raimo elukaaslane Kristiina Ojuland on Raimo kõrval samuti Carmeniga kohtunud. Ojuland usub, et kui juttudel seoses Carmeni lapseootusega on tõepõhi all, siis küll see ka varsti välja tuleb: «Eks aeg annab arutust...»

Jaga
Kommentaarid