Seda ilmaelu küll! Kuigi seltsielu täht Carola Madis (22) ja kunstnik Martin Saar (29) nimetavad endid headeks sõpradeks, väidab nende tuttav, et Carola vesistab Martini järele suud, too aga ei võta kuidagi vedu...

Seltskonnaanalüütikute sõnul pole kahtlustki - Carolal ON Martini vastu tunded! Seda reetvat nii tema pilgud mehe suunas kui ka kehakeel. Nii väidab ülemöödunud neljapäeval kohvik Moskvas peetud Martini sünnipäeval viibinud külaline: «Carola oli silmanähtavalt rahul, et Martini tüdruksõber Mirjam Väljaots ei jõudnud Istanbulist õigeaegselt kohale.»
Carola leidnud sünnipäeval nonstop põhjusi, viibimaks Martini vahetus läheduses - küll kohendanud naine Martini juukseid, küll sättinud prožektorit nii, et fotograafid meest ikka paremini pildistada saaks! «Joogiklaasiga tema järel käies tundus Carola nagu väike groupie,» kirjeldab üks teine külaline.
Carola sõnul läheb temal selliste vihjete peale lausa süda pahaks - kuna ta oli Martin Saare, kes ise enamasti Ameerikas viibivat, peo korraldaja, on ju mõistetav, et ta seal ohtralt ringi sebis. «Need kirjeldused on loomulikult liialdus,» pahandab Carola.
Modell ning turundusjuht Evely Ventslil, kellega samuti Martinit on seostatud, on loole seletus. «Martin on kihvt ja soe tüüp, kelle suhted naistuttavatega ehk tunduvadki teistele lähedasemad, kui need tegelikult on,» analüüsib Evely. Brünett iludus teab rohtu - Ameerikas elamine, no ikka nii nagu seda Martin Saar on teinud, mõjuks ka seltsielu vaatlejaile positiivselt!