Laste saamine ei ole Céline'il kulgenud probleemideta. Kui abikaasa René Angelil 2000. aastal kõrivähk avastati, kartis perekond, et võivad pärast René ravi lastetuks jääda. Tänu kunstlikule viljastamisele sündis 2001. aastal aga paari esiklaps René-Charles.

Céline, kes ise on pärit paljulapselisest perekonnast, unistas enamast kui ühest järglasest. Ja kuigi Céline'il õnnestus tänu kunstlikule viljastamisele 2009. aastal lapseootele jääda, teatas perekond mõne kuu pärast kurva uudise - Céline'i rasedus oli katkenud.

Seda suurem oli rõõm, kui juba poole aasta pärast õnnestus lauljannal uuesti lapseootele jääda. Senine rasedus on kulgenud komplikatsioonideta ning juba mõne kuu pärast peaks ilmavalgust nägema kaks poissi.

Céline pressiesindaja sõnul on rasedus senini kulgenud hästi ning kui vahepeal levisid jutud, justkui oleks Dion haiglasse viidud, ei pea see esindaja sõnul paika.

"Teda pole haiglasse viidud - rasedus kulgeb komplikatsioonideta ja ta tunneb end fantastiliselt."

"Nii nagu enamike mitmike raseduste puhul soovitab arst tal raseduse lõpuni võimalikult palju lamada," selgitas esindaja.

Céline on oma rasedusest rääkinud nii palju, et esimesed kuud tundis ta täiesti tavalisi rasedusega kaasnevaid vaevusi - hommikust iiveldust ja kuumalaineid.

Vaatamata peatsele sünnitusele ei plaani Céline oma karjääris aga pikka pausi teha - juba 2011. aastaks on tal planeeritud ridamisi kontserte Las Vegases.

Vaata fotot Céline Dionist ja tema perekonnast SIIT!