«Alles siis saab õige paarisuhe tekkida ja toimida, kui tead ausalt, mida sa tegelikult otsid ja tahad,» tõdeb kolm aastat tagasi oma Barbi-imago koos Eesti tolmuga kandadelt pühkinud Charlene Rennit.

Kümme talve tagasi 16aastaselt Eesti eurolaulu vankril Alar Kotkase talenditallena debüteerinud ning seepeale elukunstnik Anu Saagimi noore seltsidaamina lihvi saanud Charlene Rennit (26) peab juba kolmandat aastat tõsist turundusjuhi ametit Araabia Ühendemiraatides.
Meie siin loeme-näeme-kuuleme uudistest järjest, kuidas Araabiamaade naised nõuavad samu õigusi, nagu on Euroopa suguõdedel. Tema aga kolis
vabatahtlikult sinna väiksemate õiguste kätte. Miks?

Eesti vaprad ja ilusad lendavad järjest kaugemale soojale maale talvituma. Sina, vastupidi, saabusid Araabia Ühendemiraatide päikse alt nädalaks koju lumepuhkusele.
Just – lumepuhkusele! Reisi pikalt ette ei planeerinud. Nii kui ma uudistest lugesin, et Eestis lõpuks korralik talv maha sadas, tulin. Töölt puhkust ei võtnud, nii istun päeviti ka Eestis tööasjadega arvuti taga.
Tean, see kõlab jube igavalt. Aga ma tõesti tahtsin lund näha ja katsuda. Ja kui juba, siis juba. Koos fotograaf Kristjan Lepaga suutsime selle ekstreemsuse tippu viia. Kui Araabia viiekümnekraadisest kuumast, siis paljaste käsivartega siidikleidi väel pildistama otse Maarjamäele tuulte ja miinus kahekümne kätte. Paljaste käevartega sain selle õige külmatunde kätte.