Charlene, kes elas kolm aastat Prantsusmaal, kolis eelmise aasta lõpul Abu Dhabisse elama ja töötama. Neiu töötab restoranide manageerimise firmas nimega Elite RMC-s ning tegeleb põhiliselt turundusega neljale restoranile, kahele lounge'ile ja klubile, kirjutab Buduaar.

Suvi eksootilises Abu Dhabis möödus Charlene'i jaoks töiselt. "Kuumusega olen ajapikku ära harjunud, 45C varjus on aga siiski tunduvalt mõnusam kui keeva päikese käes.
Ega ma termomeetrit igapäevaselt ei järginud, aga autos näitas sõites kogu aeg 50-55C, väljas varjus on temperatuur keskmiselt 40 ja päikese käes kuni 50. Kui kurnav see on, sõltub aga niiskusastmest - on õhtuid, mil on talumatu korrakski akent lahti teha. Aga kõigega harjub. Vihma ja värsket õhku peale vihmasadu - seda lõhna igatsen küll väga.
Selle palavaga ilmselgelt väljas aega ei veeda, seega päeval kontoris, õhtul trennis ja enne magamaminekut olen lihtsalt filme vaadanud ja raamatuid lugenud. Uskumatult igav tundub, eks ole - aga mõnus ja rahulik, vahelduseks," jutustab ta selle aasta suvest.

Augustikuus proovis Charlen ka ramadaani ära, mis tähendab, et enne päikeseloojangut midagi ei söö ega joo.
"Üllatav oli see, et isegi närimiskumm on keelatud. Aga peale päikeseloojangut on see-eest rikkalik õhtusöök, enamasti kas siis pere, lähedaste või sõpradega ning see kestab varajaste hommikutundideni. See oli päris koormav katsumus, kuid väga huvitav!"
Charlene ütleb, et on alati üritanud erinevatesse kultuuridesse ja kommetesse sisse elada.
"Moslem ma küll pole, kuid mingit muud usku ka mitte - vahel isegi soovin, et usuksin ka ise rohkem millessegi kõrgemasse. Pole kindel, kas ramadaani ka järgmisel aastal kaasa teen, aga kogu augustikuu põhimõte, sellega kaasnev ligimese aitamine, heategevus ja tänulikkus on väga südantsoojendav!"

Üldiselt on Charlene eluga Abu Dhabis ära harjunud. "Elu pole tegelikult kuskil nii erinev, sest inimesed on oma olemuselt ju samad, elukorraldus on aga küll teistsugune.
Üks sõbranna tõi mulle hiljuti Eestist kalja, siis tuli küll meeletu eesti koduse toidu ja kohukeste isu peale, kuigi toiduvaliku ja maitsete koha pealt siin elades nuriseda ei saa. Asi on pigem maitses - lihamaitse on erinev ja hapukoor pole rammus ja linnupiima siin ka pole - see ajab ikka vere keema küll!"

Lisaks Eesti toidule igatseb Charlene loomulikult ka oma lähedasi!
"Sõpru ja peret igatsen väga ning ootan endale külla! Paar sõpra on Dubais käinud ja olen siis sinna sõitnud, et neid näha, ning paar tuttavat on ka Abu Dhabis käinud, kuid eestlastest vaid üks. Eks kõigil on omad tegemised - siinkohal tuleb Skype'i ja Blackberryt taevani kiita!" ütleb ta.