Charlie Sheen (44) veetis jõulu esimese püha trellide taga. «Kahe ja poole mehe» staar võeti vahi alla pärast seda, kui tema abikaasa Colorado Aspeni üürimajja kutsuti politsei.

 
Majas käis ka kiirabi, kuid väidetavat ohvrit - Charlie abikaasat Brooke Muellerit (31) - haiglasse ei viidud.
Politsei allikas kinnitab: «Vahi alla võeti Carlos Irwin Estevez, kes on tuntud ka kui näitleja Charles I. Sheen.»
Sheeni süüdistatakse vägivallatsemises ja ähvardamises. Ta vabastati kümne tunni pärast 8500 dollari suuruse kautsjoni vastu. Colorado seaduste kohaselt ei tohi ta oma ohvri ega tema perekonnaga ühenduses olla, perekonna kodu külastada ega ohvrit, tema lähedasi ja tunnistajaid ähvardada. Samuti ei tohi ta alkoholi ja uimasteid tarvitada ega relvi omada.
Kõmuportaal TMZ teatab, et paar läks jõulu esimese püha hommikul tülli. Brooke oli sealjuures purjus. Alkoholi oli tarvitanud ka Charlie, kuid tunduvalt vähem. Informeeritud allika teatel tõukas Charlie tüli käigus naist.
Charlie saabus Aspenisse, et veeta jõulud abikaasa ja üheksakuuste kaksikute poegadega. Brooke on viimased kolm kuud lastega Aspenis veetnud. Teadjate sõnul on paaril «tõsised abieluprobleemid».
Charlie advokaat ei soovita juhtunust liiga tõsiseid järeldusi teha. «Arvan, et lõppkokkuvõttes võib öelda - palju kära eimillestki,» ütleb ta.
Charlie on varemgi koduvägivallajuhtumitega kohtu all olnud. 90ndatel käis ta mitu korda võõrutusravil ning sattus 1998. aastal kokaiini süstimisega haiglasse. Väidetavalt on ta kulutanud üle 50 000 dollari prostituutidele.
1996. aastal ründas ta oma tolleaegset tüdruksõpra ning sai kaks aastat tingimisi. 2006. aastal lahutas ta oma teisest abikaasast näitlejatar Denise Richardsist. Denise väitis, et 2005. aastal ründas Charlie teda nende kahe väikese tütre nähes ning ähvardas ta tappa.