Charlie Sheeni ja Brooke Muelleri abielu/lahutuse lugu läheb üha imelikumaks. Nüüd teatavad allikad, et mitte ainult Charliel pole olnud probleeme alkoholi ja mõnuainetega - Brooke, keda on purjus peaga ja kokaiinisena autoroolist tabatud, käis nende ühiseid kaksikuid Bobi ja Maxi oodates lausa võõrutusravil.

«Brooke oli võõrutusravil viiendal raseduskuul,» räägib informeeritud allikas. «Tema autost leiti hunnik tühje alkoholipudeleid. Kui ühel nende kaksikutest avastati pärast sündi südameprobleem, leidis Charlie, et süüdi on Brooke, kes lapsi oodates jõi. Lugu summutati muidugi ära.»
Leidub ka neid, kes arvavad, et inetuid lugusid genereerib Charlie tugigrupp, kelle eesmärk on teda iga hinna eest vanglast eemal hoida. Selle tagaks talle vaid see, kui Brooke süüdistuse tagasi võtaks ja Charlie kõrvale jääks. Kuuldavasti ei taha Brooke sellest kuuldagi - ta on palganud advokaadi, kellega koos ta püüab paremat abieluvaralepingut välja töötada. Sõprade sõnul oli nende abielu hukule määratud algusest peale. «Oli vaid aja küsimus, millal see avalikult plahvatab,» räägib asjassepühendatu. Kahju.