"Ta oli teistsugune," sõnas Vicky ning lisas, et helistas seejärel mehe sõpradele, et nood teda kontrollima läheksid. Paraku oli juba hilja ning sõbrad leidsid eest Chrisi elutu keha.

Vicky Cornell arvab kindlameelselt, et tema mehe enesetapus on süüdi ärevusvastased ravimid, mida ta tarbis.

"Chrisi surm on sõnuseletamatu kaotus ning on minu sisse loonud tühjuse, mida pole võimalik täita. Kõik, kes teda tundsid, kinnitavad, et Chris oli pühendunud isa ja abikaasa. Ta oli mu parim sõber," kirjutas Vicky oma avalduses.

"Tema elu keerles ümber perekonna ja muusika. Ta lendas emadepäevaks koju, et terve päev perega veeta ning läks alles kolmapäeva päeval taas ära, et õhtul kontsert anda, me tegime ka puhkuseplaane," lisas Vicky.

Pärast kolmapäevaõhtust kontserti Detroitis, märkas Vicky oma mehes muutust. Nimelt oli mees telefonis rääkides loid ja ei suutnud sõnu korralikult hääldada. "Kui ta ütles mulle, et on võtnud mõne Ativani rohkem kui peaks, helistasin turvatöötajatele, et nad teda kontrolliks. See, mis juhtus on traagiline ja ma loodan, et edasised meditsiinilised uuringid toovad esile täpsemad detailid," sõnas Vicky.