Möödunud nädalal lekkis internetti Photoshopiga töötlemata foto 48aastasest CINDY CRAWFORDist. Kohe selgus, et foto on pärit Marie Claire Mexico 2013. aastal toimunud fotosessioonilt. 

Marie Claire US väljastas kiirelt teadaande, et foto „lekkis" nende nõusolekuta, kuid see ilmub nende aprillinumbris. Seega jutt lekkimisest on ehk pisut liialdatud – see on ikka pigem nagu aprillinumbri promo.

"Ükskõik, kust see foto ka ei tulnud, on see valgustav – me oleme alati teadnud, et Cindy Crawford on kaunis naine, kuid nähes teda sellisena, armastame me teda veelgi rohkem. Cindy rääkis meile oma uue dokumentaalfilmi esilinastusel möödunud nädalal: „Ma tõesti arvan, et me peame igas vanuses end oma nahas mugavalt tundma. Kui inimesed armastaksid ennast sama palju kui nad armastavad oma sõpru, oleks see suurepärane kingitus iseendale. Enesekindlus lisab külgetõmmet. See on see, mida inimesed näevad."."

Nii et see on ühtlasi ka Cindy filmi promo! Kas see tähendab, et ajakirjad lõpetavad nüüd inimeste fotošoppimise? Vaevalt küll. Aga kui teile tundub viimasel ajal, et maa teie jalge all väriseb, siis need on kõigest selle maailma Britney'd, Miley'd ja Christina Aguilerad, kes võdisevad hirmus, et fotošoppimisest saab ühel päeval minevik.