Kas oma töös staaride maagiliste kõhnumistega kokku puutudes tunned ka ise mingit survet kaaluteemadel?

Maagilisse kõhnumisse ma ei usu, enamik staare näeb ilusa vormi nimel kõvasti vaeva. Survet tunnen mõõdukalt, aga mitte tööst tulenevalt. Pigem on see n-ö naiselik rahulolematus, et siit-sealt võiks olla kõhnem, rohkem trimmis jne.

Kui palju pead sa oma kaalu alandamiseks või hoidmiseks vaeva nägema?

Kui tahan kaalu hoida, pean jälgima end pidevalt. Kui tahan alandada, siis tuleb ikka kõvasti vaeva näha nii toitumist jälgides kui ka trenni tehes.

Miks sa seda teed?
Kahjuks on rubenslik vorm ka geenides ja loomulikult armastan head toitu, nii et tuleb endal tuleb pidevalt silma peal hoida ja kui grammid lisanduvad, kohe tegeleda sellega.

Kas sööd tervislikult kaalu alandamiseks või selleks, et olla tervsilik?

Pigem ikka, et olla tervislik ja näha hea ja nooruslik välja ka aastate pärast, sest usun põhimõttesse, et olen see, mida söön. Armastan õnneks juurvilju, kana ja kala. Armastan ka lihtsaid toite - tatraputru erinevate lisanditega ja maitsestamsta jogurtit meega, magusast 85 protsendilist tumedat šokolaadi. Väldin fabrikaattoite ja püüan ise süüa valmistada või käia söömas kohtades, kus pakutakse kvaliteetset toitu. Kui söön magusat, olgu see kaloreid väärt!

Mis on sinu jaoks töötavaim dieedinipp?

Väldi saiatooteid, suhkrut, maiustusi ja alkoholi, joo palju vett ja teed. Söö väikseid portsjoneid. Ära sega toidugruppe ühes söögikorras (teraviljad, valgud). Mõõdukas trenn ja kehakoorimine kohviga aitavad tselluliidi vastu. Kõige olulisem - seda rutiini tuleks jälgida kuid, alles siis hakkad mõjusid nägema. Paarist nädalast kahjuks ei piisa.

Milline on ekstreemseim dieet, millest kuulnud või mida ise proovinud oled?

Minu jaoks on üsna ekstreemne toortoitumine. Tean inimesi, kes seda teevad ja kellele see hästi mõjunud on, aga minu enda jaoks oleks see psühholoogiliselt piirav.

Elasin 3 kuud täiesti süsivesikuvabalt. Ei riisi, pastat, kartulit, putrusid, saia, leiba, alkoholi, magusat. See mõjus küll ainevahetusele hästi ja tselluliit haihtus, aga samas oli vaimselt piirav-piinav.

Kuidas veel end vormis hoida püüad ja milliste vahenditega lisaks toitumisele kaalu kontrollid?

Püüan vähemalt kolm korda nädalas trenni jõuda, kevad-suvel on minu liikumisvahendiks jalgratas. Proovin jälgida, mida suhu pistan. Kui kaal tõusma hakkab, siis asun kohe tegutsema. Loobun veinist ja saiast-magusast, mis on mõistagi vahel keeruline väljakutse.

Miks naistele kaal nii oluline on?

Tundub, et naiste jaoks pole niivõrd eesmärgiks null-suurus ega soov seda saavutada. Pigem vaevab naisi alati see 'kui saaks kolm kilo alla' mõte, sest neile tundub, et needsamad kolm kilo lahutavad neid täielikust õnnetundest, mis peitub minu arvates enesekindluses - kõik naised teavad ilmselt seda kõikvõimast tunnet, kui oled kaalu langetanud. Eneseületus lisab enesekindluse, mis tekitab naisele selle seletamatu aura, mis omakorda tõmbab meeste tähelepanu ja tagab naiste imetluse. Enesekindlus on see, mida naistena hea vormi abil osaliselt saavutada püüame.

Kuidas näevad Cosmo lugejad oma keha? On nad sellega rahul või vaimustuvad aina dieetidest, eriti kevade ja suve lähenedes?

Kehateemad on Cosmo lugejate jaoks populaarsed aastaringselt. Olen märganud, et lugejad suhtuvad oma kehadesse tervelt ja mõistlikult. Kurvid ja trimmis vorm on tänasel "Mad Meni" sarja ja 50-60ndate moodi armastaval ajastul haiglasele kõhnusele eelistatud. Näitame ajakirjas ka tõelisi Eesti naisi kogu ilus, oleme pildistanud alasti naisi suuruses 34-42, samuti pluss-suuruses modelli Kristi Kuudisiimu, kes on oma ülinaiselike vormidega meie jaoks tõeline kehamuusa.

Muide, küsisime ka meestelt, millist naise keha nemad eelistavad ja loomulikult on hitiks naiselik liivakellafiguur, mitte poisilik kondine raam. Õnneks liigub ka Hollywood ja meelelahutustööstus sinna suunda, et imetleb kurve - Scarlett Johansson, Kim Kardashian, Beyoncé ja Adele on head näited edukatest kurvikatest staaridest, keda eeskujuks seada.