"Ma olen oma sõltuvusteekonna suhtes alati avameelne olnud. Olen mõistnud, et see haigus ei kao ega haihtu ajaga. Pean sellest jätkuvalt üle saama ning see pole veel tehtud," lausus naine oma viimases Instagrami postituses.

Lauljatar tänas Jumalat ning ka fänne nende positiivsete mõtete ja toetuse eest. "Te olete mind aidanud sellest raskest ajast läbi saada." Lisaks sellele avaldas Lovato tänu oma lähedastele ja Los Angelese Cedars-Sinai haigla töötajatele, kes olid kogu aeg tema kõrval püsinud. "Ilma nendeta ei kirjutaks ma teile praegu seda kirja, " ütles naine.

Demi peamine sõnum fännidele ja sõpradele on see, et hetkel on ta täielikult keskendunud enda taastamisele. "Vajan nüüd aega, et paraneda ning kainusele ja tervenemisteekonnale keskenduda. Ma ei unusta iial armastust, mida te kõik mu vastu üles näidanud olete. Ootan pikisilmi päeva, mil võin öelda, et tulin sellest olukorrast välja. Ma võitlen edasi."

Ka paljud kuulsused, sõbrad ja naise fännid saatsid selle postituse peale Lovatole toetavaid sõnumeid.

"Oh armsakene, saadan sulle armastust!" kirjutas Jennifer Lopez.

"Sa oled võitleja. Keskendu enda peale ja tea, et kõik toetavad sind!" kirjutasid kuulsa Kardashianite klanni liige Khloe Kardashian.

"Palju armastust sulle, Demi. Me armastame sind," kirjutas "Despacito" laulja Luis Fonsi.

Lovato on juba aastaid võidelnud narkosõltuvuse vastu. 2010. aastal jättis ta mentaalse haiguse tõttu ära tuuri. Hiljem tuli välja, et temal diagnoositi bipolaarne häire, mille tõttu saadeti Lovato lõpuks võõrutusravile.