Edgar Savisaare kaaslasi rahaskandaalis, praegune keskerakondlasest Riigikogu liige Deniss Boroditš (31) teab, kuidas lips lõdvaks lasta. Deniss, kelle abikaasa JULIA on viimaseid nädalaid nende ühise poja ootel, võttis ülemöödunud reedel sõbraga aja maha pealinna toplessklubis X Club, kus andis ka oma panuse kohaliku majanduselu edendamisse – väidetavalt küündis Denissi ja tema sõbra arve õhtu eest lõpuks 2000 euro ringi!

Semud alustasid nädalavahetust Rumours Lounge’is, Harju tänavale X Clubi suunduti kesköö paiku. Pealtnägijate sõnul tellis Deniss endale seal õige pea idamaise tantsushow, nautis tantsijate seltskonda ning liugles isegi vahepeal nende sekka tantsupõrandale. Vahva õhtu! Nii kestis see sügavasse öhe välja, kui Deniss vahelduva eduga tantsis tüdrukutega ise ja lasi neil endale tantsida. Boroditš säilitas muheda meeleolu, oli neidudega väga lõbus ja sõbralik, laual oli šampanja.

Keskerakonna valimisplatvormiks tänavusel Riigikogu valimisel oli slogan «Tugeva riigi aluseks on tugev ja toimetulev perekond!». Pealtnägijate sõnul oli Deniss ühes sõbraga viimane, kes X Clubi pidutsema jäi. Väidetavalt oli ta seal viie aasta eest
tähistanud ka oma tütre sündi.
Deniss küsib hakatuseks, kust info pärineb, kuid ütleb lõpuks kogu loo peale, et talle küll üldiselt meeldib ajakirjanikega suhelda, aga igasuguseid jaburdusi tema kah selgitama ei kipu.