Hip-hopi-staar MISSY ELLIOTT lükkas taas oma esimese maailmaturnee edasi ning artisti Tallinna esinemist on oodata järgmise aasta algul. Kontserdi korraldajatele Sten Erik Jantsonile ja Henry Kõrvitsale firmast JFK aga tiksub kahjumitaak.

Missy Elliotti esindava mänedžmendi ametliku teate kohaselt peatas artist teistkordselt turnee alguse, kuna tuuriks lubatud uus plaat ei saanud plaanitud ajaks valmis. Tänaseks olla materjal «purgis» ja plaat jõuab poelettidele enne jõule. Esimesed singlid Missy albumilt on avalikkuse ees tänavu septembris/oktoobris. Siis selgub ka Tallinna live`i täpne kuupäev ja koht. Sten Erik Jantson (23), kes on maale toonud näiteks legendaarse James Browni ja  Matti Nykaneni, on kahtlemata nördinud asjade säärase kulgemise üle. Stress on Steni enda sõnul räsinud juba nii, et noor mees tunneb end neljakümnesena. Kahju firmale hindab korraldaja tänaseks 100 000 eurole. Eraelu olla noormehel siiski veel suht joones ning elukaaslane Eliis Pampus (26) mõistev. Vahemärkuseks — mullu manalateele läinud souliisa James Brownile andis Sten Erik lubaduse oma näitsik tanu alla viia. Seda pole juhtunud, aga ka härra Browni kirstu pole veel maetud, vaid legendi surnukeha seisab balsameerituna kodumaja seinte vahel!

Jantsoni andmeil lükkas hip-hopi-diiva oma albumi ilmumist edasi lisaks viimistlussoovile ka põhjusel, et septembris on oodata turule selliste ässade kui Kanye Westi ja 50 Centi plaate, kelle albumid võiksid Missy üllitise müügiedu kahandada. Tagasilööki aga diiva ei vaja, vaid selge siht on korrata taas plaatinum-määra. Uus Missy album olevat Steni andmetel aga tõeline dünamiit, millist «varem inimkõrv pole kuulnud». Muusikakülalistena astub diskilt läbi tõeline staariparaad.

Kui pärida Jantsonilt äsja toimunud 50 Centi kontserdi kohta, mis on pisut nagu löök samasse artistisektorisse, räägib mees, et tegemist oli paraja tüngaga kohalikule korraldajale. Viimane maksnud Steni teada 450 000 krooni, aga nii oleks Tallinna Lauluväljakule pidanud saabuma vähemalt 30 tuhat kuulajat. Et kulutused nulli saada. Kohale tilkus aga suurusjärgus 12–15 tuhat. Jantson arvab, et Eesti muusikakorraldajad võiksid paremini koostööd teha: «Et säärased idiootsused ei korduks!» Jantsonile endalegi pakuti 50 Centi, ja enam kui poole odavamalt, sest oleks saanud ilma vahendajateta. Sten ei võtnud vedu, sest peab musta räpistaari rohkem klubiesinejaks ja MTV videote artistiks. Suurele lavale sobivad Jantsoni arvates vaid vägevat show`d tegevad artistid, keda on tema sõnul maailmas käputäis: «Näiteks rollingud, Robbie Williams, AC/DC…» Lisab aga, et kindlasti just selline megashow on Missy Elliottil.

JK Music Team  palub viivituse pärast vabandust, loodab muusikasõprade mõistvale suhtumisele ja ootab kõiki Missy kontserdile.

 
Melissa Arnette Elliott (36) on läbi aegade enimmüüdud R&B ja hip-hop-naisartist, ja ainus nais-hiphoppar planeedil, kelle kõik kuus albumit on müünud plaatinum-staatusesse. Korraldajate sõnutsi on show kui «üks suur blockparty ehk modernne urbanistlik tantsupidu». Artistil on lisaks pillimeestele kaasas ligi 20 tantsijat. Nii võime korraga laval näha kolmekümmend inimest. Elliotti esindav Violator Management, laulja Euroopa esindaja Urbania ja Eesti-poolne korraldajafirma JK Music Team kinnitavad, et kontset ei jää ära ning muusikasõbrad saavad oma elamuse kätte!