Demjanov ütleb, et teeb ka ise samu vigu — õhtune rammus amps on vahel ju nii vajalik.

Kaamose ajal soovitab ta süüa kodumaiseid sarapuupähkleid, mett, head juustu ja rasvasemat toitu.

Eesti restoranikultuuri grand old man toob näite: “Noorem sealiha on väga kasulik. Kahjuks meie müüjaid ei koolitata. Lihaletis peaks olema inimene, kes oskab öelda, millise lihaga on tegu, kuidas seda valmistada ja mida veel juurde lisada.”

Jookidest soovitab Demjanov head kohvi nautida ja musta teed mekkida. “Näiteks Assami ja Darjeelingu teed on väga head. Nii kohvi kui ka tee on ergutavad ja ajavad kurjad mõtted eemale.”

Mahladest aitavad pimeda aja valgemaks muuta mustika- ja astelpaju mahl.

Lisaks soovitab Demjanov süüa mõru šokolaadi ning kohalikke müslisid. “Samuti on Eestis võrratud jogurtid, kuid ärge tarbige eksootiliste puuviljadega jogurteid. Ikka vaarikas, maasikas, mustikas.”