"Baskin tõesti tegi meile pärast kõva propagandat. Aga sellist juhtumit, et keegi tuleks nii pika aja pärast teadvusele, ei ole minu 4000 lõikuse juures olnud. See on ainus juhtum," kinnitas dr Sulling Ekspressile.

"Eino Baskinil hakkas infarkt tulema, me opereerisime, kuid usun, et temal oli seal just see kunstvereringe mõju, miks ta nii kaua, kuu aega oli teadvusetu. Väga paljud kahtlesid, kas temast üldse elulooma saab, arvati, et ei ole enam mõtet üleval hoida, aga äkki nägime, et midagi juhtub. Ja ta tuli teadvusele. Mulle kangesti meeldis – ta on ju hea huumoriga –, et kui närviarstid käisid teda küsitlemas, kontrollisid ta vaimset seisundit, siis Baskin kurtis, et “küsivad minult asju, nagu ma hull oleks!”. See näitas, et ta jäi teraseks.

Kõige rohkem teevadki arstile reklaami patsiendid. Pean ütlema, et meid, veresoonkonnakirurge, hakati arstide seas tõsiselt võtma alles pärast seda, kui meie lauale sattus infarktiga üks Tartu ülikooli prorektor. Ta oli tuntud inimene, tema lõikus õnnestus, ja kui enne oli vastasseis väga tugev, siis pärast seda ülikooli juhtkond toetas meid."

Näitleja ja lavastaja Eino Baskin suri eile, 11. märtsil 2015.