Esmalt räägiti ennustajatest. "Olen arg natuke," ütles Edda, ent jättis tunnistamata, et usub ennustajatesse. "Vahel on nii, et mõni asi, mis ta sulle ütleb, võib hakata häirima. Ma võin teada küll, et nii pole, aga see võib hakata peas tiksuma."

Paukson arvab, et igasuguseid pendlimehi ja ennustajaid on tänapäeval ohtralt. "Olen mõelnud, kuidas kõigile üritustele rahvast jätkub. Kui rahvast jätkub, siis las tegutsevad."

Lisaks küsiti Pauksoni arvamust kellakeeramisest. "Olen sellega kohutavalt vaeva näinud. Mul on suured tabelid, kuidas kunagi kella keerati: sakslased keerasid isegi kaks tundi edasi," rääkis astroloog. "Sellega on nii palju mängitud ja leian, et see peaks tõesti lõppema. Lõpuks ei tea enam üldse, kuhu, kui palju ja millal kella keerata."

Paukson arvab, et peaksime elama vööndiajas. “Soomlased tahavad ju jääda vööndiaega. Oleks hea, kui oleksime Soomega ühte moodi. Loomulikult on see aga rahva tahe ja nii nagu targemad pead otsustavad.”

Muidugi ei jäetud küsimata, mida arvab Paukson Igor Mangi ahistamisskandaalist. Kes ei tea, siis maikuus lahvatas astroloog Igor Mangi ümber ahistamisskandaal, mille keskmes olevad naised rääkisid, et Mang käperdas neid tšakrate avamise varjus.

"Tunnen Igorit tohutult kaua: 40 aastat ja rohkemgi. Koos me alustasime. Aga mida Igor tegi? Ma ei tea, mis talle pähe lõi. Kuulsin esimest korda, et ta tegeleb tšakratega," teatas Paukson. "Ma pole temaga pärast seda kohtunud. Ta on niimoodi kuskil peidus-peidus-peidus."

Samas pole Pauksoni sõnul temal Mangi-skandaali tõttu tööd juurde tulnud. "Ühelgi astroloogil pole. Oleme kõik ilusti ära jaotunud."

LOE LISAKS: