Näitleja Epp Eespäev (48) astub põnevasse võrdlustulle Marika Vaarikuga (47). NO-teatris lavale jõudnud maailma pöörasemaid-põnevamaid abieludraamasid «Kes kardab Virginia Woolfi?» tuuakse jaanuari alguses välja ka Linnateatris!

Ameeriklase Edward Albee näidend esietendus Broadwayl 1962. aastal Neli aastat hiljem jõudis ekraanile filmivariant Hollywoodi esipaari Elizabeth Taylori ja Richard Burtoniga peaosades.
Eesti teatrilukku on Martha ja George'i toalahingud mänginud Linda Rummo ja Aarne Üksküla (1977 Pärnu teatris) ning Ülle Ulla ja Raivo Trass (1993 Linnateatris). Nüüd mängib NO-Teatris Marika Vaariku vastas Hendrik Toompere (44). Epp Eespäeva vastu astub Linnateatri laval aga Andrus Vaarik (51).
No-Teatri lavastus on kiitagi saanud. Kumb «kardab Virginia Woolfi paremini», kas Marika või Epp, näeb jaanuaris. Linnateatri kammersaal on kujundatud tervenisti Martha ja George'i elutoaks, nii et publik justkui saabuks neile külla, nagu näidendi teine noorem paar Kullake ja Nick. No-teatris lavastas loo tandem Ene-Liis Semper ja Tiit Ojasoo. Linnateatris teeb sama näidendiga praegu proove bulgaaria päritolu ja end Ameerikasse välja töötanud Mladen Kiselov - lavastaja, kes õppinud 1960- ndatel Moskvas kuulsa Anatoli Efrose enda käe all koos praeguse lavakunstikooli juhataja Ingo Normetiga.