Syn Cole
Elektroonilise tantsumuusika maailmas tänaseks juba palju tuntust kogunud Syn Cole ehk Rene Pais on 24-aastane Pärnust pärit DJ (siiani olnud edukas ka trance muusika vallas DNS Project nime all), kes pani hiljuti taskusse väärtusliku plaadilepingu ühe kuumima Rootsi house-DJ ja muusikaprodutsendi Avicii plaadifirmaga Le7els. Tänaseks on Syn Cole'i koostöö Avicii managementiga täies hoos ning veebruari alguses müüki paisatud esimest originaallugu "April" on saatnud suur menu.

Syn Cole tõusis maailma suurtele klubimuusikalavadele eelmise aasta augustis, mil ta debüteeris Suurbritannias ühel Euroopa suurimal, Creamfields-nimelisel tantsumuusikafestivali pealaval Avicii hiti "Silhouettes" remixiga. Remix jõudis USA iTunes Dance Top 100 edetabelis suisa 20. positsioonile ning see võeti ka mängukavva USA suurimas sateliitraadiovõrgus Sirius XM.

Syn Cole lugusid ning remikse on oma raadio- ning live-settides korduvalt mänginud maailmakuulsad DJ-d nagu Tiesto, David Guetta, Avicii, Pete Tong, Hardwell, Afrojack jpt.

Syn Cole on koostööd teinud ka USA-s tegutseva Eesti staariga Kerli, kelle loost "The Lucky Ones" on ta valmistanud suurepärase remiksi. Esmakordselt oli Eestis võimalik Syn Cole'i kuulata ja näha möödunud nädalal Tartus toimunud Hirmo Faktor klubimuusikapeol.

Beat Service
Artistime Beat Service taga on Pärnust pärit produtsent ja DJ Madis Sillamo, kes on viimasel kolmel aastal oma lugudega tõusnud maailma suurima elektroonilise tantsumuusika online-poe Beatport Trance Top 100 edetabeli esikümnesse.

Alates 2011. aastast on Beat Service tuuritanud ja esinenud rahvusvahelistel klubimuusikaüritustel üle kogu maailma. Käesoleva aasta algus kujunes artisti jaoks tõeliseks läbimurdeks, kui tema uus, koos Neev Kennedyga loodud singel „Not This Time“ sisenes Beatport Top 100 üldedetabelisse. Samal ajal kogus tema värske, Armin van Buureni pala "Waiting For The Night" remiks suurt toetust kõikidelt maailmaklassi DJ-delt ja tantsumuusika raadiojaamadelt kogu maailmas.

Beat Service‘i muusikat on oma settides mänginud tantsumuusika suurnimed nagu Armin van Buuen, Tiesto, Ferry Corsten, Above and Beyond, Markus Schulz jpt. Just maailma populaarseim DJ Armin van Buuren on see, kes oma "A State of Trance" raadiosaadetes tihti Beat Service'i loomingut tutvustab - seda edastavad enam kui 40 raadiojaama üle kogu maailma ning igal nädalal jõuab saade hinnanguliselt 20 miljoni kuulajani.

Äsja esines Beat Service Hollandis A State Of Trance 600 maailamaturnee viimasel showl, mida külastas ligikaudu 30 000 inimest. Alates tulevasest nädalavahetusest astub artist üles viies Austraalia suurlinnas, kus leiab aset legendaarne trance muusika peosari Enhanced Music World Tour. Sel suvel on Beat Service’it oodata esinema ka kodulinna Pärnusse.

Mord Fustang
Hetkel USA-s resideeruv 22-aastane electro house'i ja dubstep'i produtsent ja DJ Rauno Roosnurm aka Mord Fustang on tänaseks teinud juba neli ülesastumist Miamis toimuval maailma suurimal elektroonilise tantsumuusika sündmusel Winter Music Conference, mille iga-aastane külastajate arv ületab 100 000 inimese.

Mord Fustangi omanäoline saund jäi kõrva maailmas kõrgelt hinnatud elektro-leibelile Plasmapool, kes temaga lepingu sõlmis ning tema lood välja andis ning Beatport online poes müüki pani, kus need püsisid electro müügiedetabeli esikohal ning üleüldises top 10-s mitmeid kuid. See saavutus tõi Mord Fustangile rahvusvahelise menu ja kuulsuse ning selliste välismaa suurartistide nagu Benny Benassy, Tiesto, Moguai, Morgan Page jpt toetuse.

Möödunud nädalal esines noor talent Kalifornias kahel järjestikul nädalavahetusel toimuval muusika- ja kunstifestivalil Coachella, mille esinejaterivi sisaldab elektroonilise tantsumuusika artiste nagu Knife Party, Eric Prydz, Hardwell, Paul Oakenfold, Fedde Le Grand jpt.

Eesti meediale on Mord Fustang intervjuudeks siiamaani olnud kättesaamatu. Sel suvel avaneb selleks hea võimalus - 13. juulil astub artist üles Grind Festil Pärnus.

"Loomulikult on tõusva edu taga noorte meeste jäägitu pühendumus muusika loomisele ning edu ei ole sündinud üleöö, vaid areng ja läbimurre on toimunud aastatega. Olen hoidnud nende kolme tegemistel pikalt silma peal ning tunnen siirast rõõmu, et eestlastel läheb täna elektroonilise tantsumuusika maailmas suurepäraselt," kommenteerib Eesti populaarseima elektroonilist tantsumuusikat kajastava raadiosaate Hirmo Faktor vedaja, DJ Kristjan Hirmo.