“Ütlesin Jaanile, et vaata kui vahva lugu, et 28 salmi ja jube pikk küll, aga Jaan ütles, et ta teab küll ning mängisime seda viisi ning sellega alustasimegi,” meenutab Marju "Ringvaates".

Rääkides klikkidest, on neil kahe peale kokku varsti 450 000 tükki täis. Ühiseid lugusid, kus Marju laulab ja Jaan pilliga saadab, on naise sõnul 148 tükki. Jaanil on pillilugusid kokku aga 104.

“Nii paljud küsivad, kus teil see stuudio on, aga mina ütlen selle peale alati, meil pole stuudiot,” räägib Marju ja ütleb, et kõik lauluvideod valmivad nende korteri magamistoas.

Rahva vastuvõtt on siiani olnud üllatavalt hea. Samas on ette tulnud ka valusaid lööke, mida Marju on raskelt üle elanud. Isegi nii, et ta võttis lood mõneks ajaks maha. Selgub, et temast ja Jaanist tehti halvustav paroodiavideo. Sõbrad olid aga toeks ja Marju otsustas Jaaniga jälle videoid tegema hakata.

Marju räägib, et iga inimene peaks leidma endale vahva hobi, mis hoiaks teda heas mõttes elus, sest nii ei jääda nelja seina vahele kopitama. Marju lisas, et YouTube'i kanalilt nad Jaaniga raha ei teeni ja selle peale nad pole välja läinud. "Me Jaaniga otsustasime, et me ei ole teenijad," ütles Marju "Ringvaatele".