Buduaari juht Marge Tava võlg maksuameti ees küündib pärast koostööd Annika Urmiga 200 000 euroni. 2007. aastal avastas Tava, et tema teadmata on Buduaarist mööda liikunud tuhandeid eurosid: kliendid olid arveid tasunud Buduaar Meedia osanikuks küündinud Urmi isiklikule firmale.

Võlg maksuameti ees tekkis tänu fookusesse jõudnud tehingute dokumentide puudumisele, mille Urm oli raamatupidamisest kaotanud. Nii ei suutnud Buduaar Meedia tõestada raha liikumise seaduspärasust.

Sarnast skeemi pidi talitas ärinaine ka Marbella glamuuriportaali kaasjuhiga, Evelyn Mikomäe sushikohvikuga ning teiste ettevõtetega.

Pärast mõningat läbirääkimist nõustunud intervjuule Radariga, ilmub daam kohale enda kaameratega, millega jäädvustatu on tänaseks sotsiaalmeediasse "asja professionaalse edendamise eesmärgil" üles riputatud. "Minul pole nendega probleeme," räägib Urm enda tegude ohvritest. "Äri on äri. mina olen ettevõtja". Uurides, kas ta ei tunne süüd siiani võlgadega kimpus Marge Tava ees või moraalset kohustust tekitatud võlgu tasuda, sõnas Urm: "See pole minu ettevõte."
Mingisugust süüd Urm omaks ei võta: "keegi teine peab ju süüdi olema. Mina võtan tavaliselt vastutuse enda peale- kõik mida ma teen, teen iseendale."

Vaata Annika Urmi postitatud täispikka videot intervjuust Radariga: