Lugu muudetud 3. augustil 2015 vastavalt Kaisa-Maria V. avaldusele ja Õhtulehe reeglistikule.

Laupäeval, 28. märtsil, krooniti Viru Keskuse Cafè Amigos eesti- ja venekeelsete koolide esikaunitar. Eesti Koolimissiks 2009 kuulutati Leeni Uibo Jakob Westholmi Gümnaasiumist.

Esimese printsessi tiitli pälvis Liisa Peedo Tartu Hugo Treffneri Gümnaasiumist ning teiseks printsessiks kuulutati Kaisa-Maria V. Tallinna Prantuse Lütseumist. Portaalis weekend.ee toimunud hääletuse alusel publiku lemmikuks valiti Anna Bogdanova Kallaste Keskoolist.

Neli tundi kestval üritusel astus lavale ligi 50 missikandidaati, kes olid oma kooli esindama valitud 9.-12. klassi tütarlaste seast. Misse hindasid rahvusvaheliste mainekate modelliagentuuride esindajad ja erinevate iludusvõistluste korraldajad.

Juba neljandat aastat oli ürituse ametlikuks patrooniks Kristiina Ojuland, kes on oma saavutuste poolest eeskujuks noortele neiududele. „Soovin võistlejatele usku iseendasse, olge endas kindlad ja seadke kõrged eesmärgid ja viige need ellu, mitte ainult täna õhtul vaid kogu eluks,“ soovitas Ojuland tüdrukutele.

Ürituse peakorraldaja Ruth Ojatalu hindab konkursi puhul just aspekti, et võistlust korraldatakse õpilastelt õpilastele.