Tomi sõnas, et kandideerimise põhjuseks oli see, et avanes võimalus ennast tõestada. "Ma olen valmis, olen viimased 20 aastat olnud selle asja sees. Mul on mõtteid ja ideid," sõnas Tomi.

Rahula on olnud ise pikalt Eurovisioniga seotud, näiteks oli ta loo "Mere Lapsed" üks autoritest. Samuti hiljuti oli Rahula Ariadne laulu "Feel me now" autor, mida mees toob välja, kui eeskuju.

"Ariadne oli ja me armsa kaasaga kirjutasime loo talle. Ma arvan, et see suund Eurovisionil peakski olema selline. See on ikka muusikasaade. Kõige olulisem, et saadetesse pääseks just kvaliteet, mitte kvantiteet," rääkis ta.

Rahula sõnab, et tal on ülevaade erinevatest muusikastiilidest ja tal on ka klassikalise muusika taust. "See ongi minu suur pluss, et tulen klassikalisest keskkonnast, mul on mõlema taust olema. Ma arvan, et tean, milline on tänapäeval üks hea lugu."

"Hea lugu on see, kui inimene ise teeb seda ja usub sellesse. Samuti peaks see olema ka kaasaegne. Paljudel lugudel on see, et viimistlus on poolik. Lugu on hea, aga ta on kusagile aega kinni jäänud. Üritan seda ennetada, et paljud laulukirjutajad saaksid varem teadmisi, et kuidas oma lugu juba enne võistlust paremaks teha."

Väga palju muudatusi kohe ei tehta, kuigi Rahulal on paber, mis on ideid täis. "Sügise alguses ma panen oma tiimiga paika, mis tulema hakkab. Ma ei saa kõiki uuendusi korraga läbi viia. Mõned tulevad ka see sügis," lubab Tomi.

"See on hea telesaade, aga saab teha ainult paremaks. Jah, ma olen selleks valmis ja ma teen selle ära," kinnitab mees lõpetuseks.